2777
2789

کلوبتازول عالیه براش باید رعایت کنی کلا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به منم بگو چیکار کنم انگار آب سم شده برا دستام همش لای انگشتام اگزاما میزنه میخاره

به هرچیزی که میدونی اینجوری میشه دست نزن من نمی تونم نایه کباب درست کنم یا الویه باید دستکش دستت کنی یا سریع بشور وقتی میخاره نخارون بعد زخم شد نزن بجای دیگه بدنت.کلوبتازول موقع خواب بزن تا صبح خوب میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
به هرچیزی که میدونی اینجوری میشه دست نزن من نمی تونم نایه کباب درست کنم یا الویه باید دستکش دستت کنی ...

آب شده سم برام نمیشع ‌ک اصلا آب نزنم ب دستام 

ممنون عزیزم پماد زدم دستکش نایلنی دستم کنم یا ن

آبرسان کامان رو با این کرم قاطی کنین بزنین عالیهه  من خودم اگزما شدید دارم تا حدی که از دست هام خون میومد از این استفاده کردم خیلی بهتر شدم 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

بچها ی کم دست ساز هست من برا دخترم گرفتم برا اگزما خون میومد دیگه از بس میخارون همچی که به گوشت رسیده بود که که خم میکرد انگشتشو استخون زیر دیده میشد رفتم دکتر زهرا فاضل دارو دست ساز داد الان خوب گه شد به دو سه بار زدن که هیچی دیگه هم نیومد سمتش

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
خدا خیرت بده میگیرمش امشب

از اینی که منم گفتم بخر  میدونم خیلی اذیت میشی چون خودمم اگزما شدید دارم  شاید به دستت افتاد و خوب شدی 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
2827
2791
2779
2792