2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داشتیم با شوهرم دو دوستش و زنش حکم بازی میکردیم 

شوهرم بر میزد کارتارو 

منم گفتم اصلا بلد نیستی فقط الکی میمالیش به زمین 

همه منحرف ترکیدن از خنده😶

:):)     :)              

اگه میزدی بدترین سوتی تو شاید افراد بیش تری شرکت می کردن من الان چی بگم که شوهر ندارم😂

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

سوتی زیاد دادم ولی باحال ترینش

تو دوران دوستی بودیم تولدش بود میخواستم سوپرایزش کنم خونه مجردی داره کلیدشو داشتم صبح رفتم کلی بادکن زدم و تزیئن کردم کیک گرفتم اماده شدم تا بیاد صدای قفل در ک اومد کیک ب دست با شمعای روشن جلو در وایساده بودم ک سوپرایزش کنم مثله این فیلمایی ک تو اینستا هست چقدر نابود بودم ک عقلم نرسید من الان داخل خونم و درو باز کنه میخوره بهم 

خلاصهدروباز کرد در خور ب کبک پرت شد رو تنم افتاد پایین چنان جیغی کشسدم ک نگووو درکل تولد بیاد ماندنی شد 🤣🤣🤣

زندگی فرصت لمس لحظه هاست ...

موقعی که شوهرم اومد خواستگاری اولین بار بعد حدود ۸۰خواستگار عاشق شدم.عاشقی باعث شد حال خودمو نفهمم و هول و گیج بشم.

من به شدت از مگس بدم میاد.۳۰ مهر نمیدونم از کجا یک مگس اومده بود تو خونه.

من هم که ذهنم درگیر شوهرم شده بودنفهمیدم دارم چکار میکنم.جلو مهمونا مگس کش برداشتم دِ بزن که داری میزنی.تازه مگس روی شیرینی شوهرم نشست مخم کار نکرد که شیرینی عوض کنم همون قسمتی که مگس نشسته بود با کاردجداکردم بقیه ش رو جلوش گذاشتم.طفلی شوهرم فکر کرده د من ازش بدم اومده اینگارا رو کردم که دش بذاره و بره.بعد سالها هنوزم که یادم میاد از خجااالت آب میشم.

بدترین سوتیم این بود که دراز کشیده بودم با گوشی کار می کردم بعد یهو یکی ازم در رفت فک کردم که مامانم خوابه زن داداشمم رفته دستشویی. نگو اونم بالا سرم دراز کشیده بود. 

تا یه ساعت همونجا خشکم زد تا مامانم بلند شد برقا رو خاموش کرد خوابیدیم😐😥

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود