2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
عزیزم من تجریه ندارم ولی همکارم رفت اونجا  میگه خیلی به علمش احترام گذاشتن و الان تو یه مدرسه ...

منم دوستم رفته خونه عالی فول امکانات انگلیسی درس میده درآمدش هم عالی 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

و اینکه میگن ایران گرونه همه جا چیزاش گرونه 

شما چهارتا آدم پولدار و میبینین ک رفتن ترکیه گرون ترین وبهترین جا زندگی میکنن فک میکنین شمام برین همونجا می‌رین زندگی می‌کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از دوستای همسرم پدرش رفت سرش کلاه گذاشتن بیچاره ها برگشتن 

ای وای بنده های خدا 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
استانبول بهتر هستش بنظرم کلا شهر قشنگیه پولش به ایران نزدیکه ادماشم بیشتر باحجابن مثل فیلما نیست&nbs ...

استانبول برای کار هم بهتره فکر کنم

و اینکه میگن ایران گرونه همه جا چیزاش گرونه  شما چهارتا آدم پولدار و میبینین ک رفتن ترکیه گرون ...

همه رفتن اونجا 

چه به سر سرزمینم اومده که همه آرزو دارن از اینجا برن 😢

بخدا اگر خوب بود که اینقدر مردم هزینه و سرمایه ها رو نمیکردم اونور 

منم دوستم رفته خونه عالی فول امکانات انگلیسی درس میده درآمدش هم عالی 

اره عزیزم شرایط برای رشد خیلی زیاده مثل اینجا نیست که کارای پر درامد انحصاری حکومت باشه و کسی مجوز فعالیت نداشته باشه و هزار تا هم مانع جلوت باشه 

ترکیه و حتی عراق و... درشون به روی همه ی دنیا بازه و مثل اینجا زیر یوق روسیه و چین نیستن 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
اره عزیزم شرایط برای رشد خیلی زیاده مثل اینجا نیست که کارای پر درامد انحصاری حکومت باشه و کسی مجوز ف ...

برای هرچی سریع تر رفتن عالیه و حتی سکوی خوبی برای رفتن به کشور های دیکه به واسطه ی پاسپورتش 

برای هرچی سریع تر رفتن عالیه و حتی سکوی خوبی برای رفتن به کشور های دیکه به واسطه ی پاسپورتش 

اره گلم اتفاقا همین همکارم سال بعد میره استرالیا 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 
اره گلم اتفاقا همین همکارم سال بعد میره استرالیا 

خیلی ها از این کار ها میکنن همین دوست من بعدش میره کانادا 

من دارم زندگی میکنم گلم اگه سوالی داری بپرس

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘