2821
2789
عنوان

حساس بودن

49 بازدید | 6 پست

دوست پسرم رفتارش یه جوریه انگار داره خیانت میکنه ولی بحث که میکنیم میگه نه دیگه نمیدونم حرفش باور کنم یا نه توروخدا بگید چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
1
100%
.
0
0%

کات کن بابا دوس پسر خر کیه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

هیچ وقت با دوست پسرا دوست نشین

پسری که با دخترا دوستی داره امکان خیانتم هست 

اگه واقعا دوستون داره  رابطه دوستی رو بزاره کنار بیاد خواستگاریتون 

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=196739084]کات کن بابا دوس پسر خر کیه[/QUOTEدوستش دارم ولی روانی شدم دیگه

نه دوسش نداری وابسته ای

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️برا همین میگم این روابط واقن غلطه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اینکارو نمیکنه چون اینا عاقل تر از این حرفان

نمیخوام ناراحتت کنم چون خودم پسرم همجنسام رو میشناسم . ولی اگه واقعا دوستت داره باید بیاد با پدر و مادرتون صحبت کنه.

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم .