2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

507 بازدید | 25 پست

سلام خانما

من شوهرم باخانوادم قهربود ک الان بامادرم آشتی کرده فعلا ولی باپدرم نه هنوز..تاپیکای قبلیم گواه قضیه هست..الان شوهرم توواتساپ به مادرم پیامک میده وعذرخواهی وبخشش واستیکرای گل و...مامانمم امروزبهم گفت ک وای چقدفلانی(اسم شوهرم)پیام فرستاد😔منم چون میدونستم ازقبل بابام رواین قضیه حساسه وگاهی اوقات گوشی مامانم دستشه به شوهرم گوشزدمیکردم انقدپیام نده یه باردادی بسه و..مامانمم طفلی برای اینک شوهرم ناراحت نشه جوابشومیده ولی خوشش نمیادشوهرم انقدبهش پیام میده..شوهرمم میگ مگ ب زن غریبه پیام میدم مادرزنمه چون اذیتش کردم ناراحتش کردم میخوام ازدلش دربیارم منم میگم ازدلش دراوردی دیگ بسه شورشویه چیزیودرنیار‌..همیشه همینطوریه میخوادیه چیزیودرست کنه ولی نمیدونه داره بدترش میکنه..نمیدونم چجوری بگم دیگ بهش پیامک نده تانفهمه مادرم بهم اینوگفته خیلی تیزه شوهرم سریع میفهمه..شمابیایدچجوری باسیاست بهش بگم بفهمه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا مغزم هنگه خواهر انشالله باخانوادت اشتي كنن راحت بشي

ممنون ان شاالله😔🌹

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بش بگو به جای پیام دادن برو یه دسته گل بگیر دیگه هم با پیام کشش نده

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
هر دفعه ک پیام داد مادرت جواب بده سریع پاک کنه یا آرشیو کنه ب نظرم بزار خوبی شوهزت به مادرت ادامه پی ...

اخه خیلی دیگ پیام میده مادرم یه پیام بده اون صدتاجواب میده‌‌..این نرماله اخه..وقتی مامانمم خوشش نمیاددیگ بدتر

خوبه باهم حرف ميزنن من ك دوساله همديگه ن ديدن ن زنگ ن پيام عين غريبه

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
 بش بگو به جای پیام دادن برو یه دسته گل بگیر دیگه هم با پیام کشش نده

گفتم ک باپدرم هنوزقهره نمیره خونمون

خوبه باهم حرف ميزنن من ك دوساله همديگه ن ديدن ن زنگ ن پيام عين غريبه

این دیگ شورشودراورده بخدا

قهرباشن من راحترم

بگو چند تا از این پیامها رو بفرست واسه بابام تا دل بابام در نیاری از دل مامانم در نمیاد😁

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏