2777
2789

کجا گذاشته🤜

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐💔

من دوازدهمم

اصن سر کلاس نرفتم امتحانای نهاییمو۱۷ب بالا شدم😑😕

کم کاری خودتو گردن کرونا ننداز

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
تو گروه مدرسه

فدا سرت بیخیال

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

وای بابا ولکن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شماها هنوز واسه نمره و معدل ناراحت میشین؟

بابا دبیرستانیما

راهنمایی که نیسدیم اون موقع ها معدل تو زندگیمون تاثیر داشت

الان واقن نداره

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اخه خیلی زحمت کشیدم🥴🥺

وقتی تلاشتو کردی دیگه عذاب وجدان نداشته باش تو هر چی از دستت میومده انجام دادی دیگه

ولی کلا هیچ وقت ب خاطر نمره اینا ناراحت نشو 

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
میخوام همین کارو کنم ولی نمیتونم دوستامم همه درساشون صفره همش میگن خوشبحالت که مثله ما نیستی😂

کرونا همه جیو خراب کرده

خود من تو حضوری بین ۲۰۰ نفر دانش اموز شاگرد اول بودم

ولی الان از معدلم زیاد راضی نیستم

وقتی تلاشتو کردی دیگه عذاب وجدان نداشته باش تو هر چی از دستت میومده انجام دادی دیگه ولی کلا هیچ وقت ...

اره خب نمره که بی ارزشه ولی همیشه دوست دارم بهترین نمره رو داشته باشم🤦‍♀️

نلایک