2777
2789
عنوان

به به،😋😋😋

256 بازدید | 22 پست

عجب اشی پختم آش گوجه جاتون خالی در حال جاافتادن شوهرم ک خیلی از بوش تعریف میکنه

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

آش گوجه چیست؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم چشاش چپ شد ☹️

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

نوش جان ولی آش گوجه دوس ندارم 😢

منم شب شام می‌خوام دلمه برگ بزارم شوهرم دلش میخواد 🤭

اولین بارمه امیدوارم خراب نکنم

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️

منظورت دمپخت گوجه ؟

اصفهانی ؟

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
ننه یه کاسه ایشو بفرس بیاد 😋

باشه ننه شکلات آماده کن ظرف رو خالی برنگردونی،😂😂

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
عاشقشممممم😍

شوهرم دیشب عکسشو میدید آب دهنش می‌رفت 🤣

آخه دوس داره روشم زرشک و پیاز داغ بریزم🤣

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️