2777
2789
عنوان

درمورد بچه

75 بازدید | 13 پست

بچم شبا یا اصلا بیدارنمیشه مثل ادم بزرگ شش ساعت می‌خوابه حتی باقلقلک و... وقتی هم خودش بیداره همش شیر میخوره بعد سریع بالا میاره کلی هم پوشک کثیف میکنه اصلا شیر تو بدنش نميمونه همش گرسنس راهکاری ندارین؟ چیزی نیست بخورم کمی یبوست بگیره؟ متخصص اطفال بردیم گفت طبیعیه. ب سوادش شک کردم دارو گیاهی بد نیس از الان بهش بدم؟ . بس خوابم میومد همونجوری دراز کشیده شیرش دادم صبح شنیدم ناله میکنه تو خواب بلند شدم دیدم دستش رفته زیرم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه از لباسم نزنه بیرون وقتی سه ساعت شیر نخوره کلی درداوره واسم

خوب شیرت زیاده به خاطر اون اینطوری میشی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

عزیزم بچه گرسنه باشه بیدار میشه شیر میخوره، چرا میخوای بیدارش کنی!؟ مگه چند وقتشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قندش نمیوفته و متوجه نشه؟ 26 روزشه

آها کوچیکه، نمیدونم اگه شک داری برو یه دکتر دیگه، البته امکان داره شیرت هم مقوی باشه که راحت میخوابه🤔

بنظرم با یه پزشک دیگه مشورت کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

وای عزیزم اصلا دراز نکشی دیگه بش اونجوری شیر بدی،یه وقت خوابت ببره خیلی خطرناکه

مواظب نی نی کوچولوت باش😘🤍

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤