2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

163 بازدید | 13 پست

دیشب دو تا خواب دیدم اولیش این بود که دو تا شهید گمنام رو در اغوش گرفتم ... 

دیگری این بود که توی یه مراسم ناراحتی بودم و لباس مشکی پوشیده بودم اما روی لباسام یه چادر رنگی خیلی قشنگ پوشیدم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

آغوش گرفتن فرد مشهور یعنی از اون بهت فایده دینی میرسه

اگر به طور عادی لباس مشکی میپوشی توی اون خواب چادر مهمه. اگر مجردی، به خیر و خوشی ازدواج میکنی

اگر هم متاهلی ان شاءالله زندگی خوبی با همسرت داری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آغوش گرفتن فرد مشهور یعنی از اون بهت فایده دینی میرسه اگر به طور عادی لباس مشکی میپوشی توی اون خواب ...

ان شاالله که خیر باشه متاهل هستم گلم ان شاالله تعبیرش اتفاق خوبی توی زندگیم باشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله که خیر باشه متاهل هستم گلم ان شاالله تعبیرش اتفاق خوبی توی زندگیم باشه

ادامشو نوشتم عزیزم

خوشبخت باشید 💕

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تعبیر خواب چاقو میشه بگی چیه ؟

اگر منظورت کارد آشپزخونه اس، اگر فقط توی دست هرکسی دیدی، پسر دار میشه ان شاءالله 

اما اگر با کارد کاری انجام میداد شاید تعبیرش متفاوت باشه

اگر منظورت کارد آشپزخونه اس، اگر فقط توی دست هرکسی دیدی، پسر دار میشه ان شاءالله  اما اگر با ک ...

من تو اقدام بارداری ام 

خواب دیدم بابام روبروم ایستادن چاقو دستشونه

خدایا عاشقتم
من تو اقدام بارداری ام  خواب دیدم بابام روبروم ایستادن چاقو دستشونه

به نسل پدرتون یک پسر اضافه میشه که ان شاءالله پشتیبان و با محبته ان شاءالله 

احتمال داره فرزند شما باشه

به نسل پدرتون یک پسر اضافه میشه که ان شاءالله پشتیبان و با محبته ان شاءالله  احتمال داره ...

وای انشاالله درست باشه امروز بیبی چکم هاله انداخته نمدونم دل ببندم یا نه 

خدایا عاشقتم
وای انشاالله درست باشه امروز بیبی چکم هاله انداخته نمدونم دل ببندم یا نه 

ای جانم عزیزم چند روز از موعدت گذشته؟

سه روز مونده هنوز 

توکل به خدا ان شاءالله به زودی تاپیک بزنی که مادر شدی 😍

زود نرو آزمایش که مجبور باشی ۴۸ساعت بعد تکرار کنی، بذار دوروز از موعد بگذره دوباره بیبی بزن، خطش واضح شد برو💚

تعبیر خوابتو از کتاب تعبیر خواب ابن سیرین و امام صادق دیدم عزیزم ان شاءالله که خیره