2777
2789
عنوان

سهمیه ۲۵ درصد کنکور

9667 بازدید | 34 پست

یکی از همکلاسیام سهمیه ۲۵ درصد داره برای کنکور عین خیالش نیست

اصلا میشه گفت تقریبا درصداش به ۱۰ هم نرسه ولی میگه قبولم😕

چجوریاس؟ واقعا سهمیه ۲۵ درصد اینجوریه که طرف درصداش به ده هم نرسه قبوله و انقدررررر خیالش راحته

اونوقت من که هیچ سهمیه ایی ندارم دارم از استرس کنکور تلف میشم☹

کسی خبر داره؟ واقعا دیدید سهمیه ۲۵ درصد انقدر تاثیر گذار باشه؟

تازه میخواد رشته فرهنگیان هم قبول بشه میشه واقعا با سهمیه ۲۵ ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول میشه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من خودم سهمیه 25درصد دارم اصلا اینجور نیست البته به هدف هر داوطلب بستگی داره 

ولی واسه رشته های‌ خوب‌ باید درصدات حدودا 30درصد باشه

من  سال‌ قبل درصدام دورو بر 30و 35بود رتبم تو سهمیه 1000شد

اره همینطوره و کاریش نمیشه کرد این  است اوضاع ما تو این جامعه✌

واقعا باعث تاسفه.. اونوقت من که ۳ ساله دارم میخونم با این همه استرس.. اینا میخوان بشن معلمای جامعه با این درصدا!!!! 

نه بابا به این حدم نیست... درصدات زیر ده هم باشه ملی قبول میشی ولی خب رشته پایینی.. حالا اون ی چیز متوسط میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
واقعا باعث تاسفه.. اونوقت من که ۳ ساله دارم میخونم با این همه استرس.. اینا میخوان بشن معلمای جامعه ب ...

نه‌ خیر کی‌ گفته‌ مگه فرهنگیان همینجور الکی هست برو دفترچه انتخاب رشته‌ رو ببین نهایت 2نفر میخوان  اونام هرکی ترازش بالاتر باشه 

این دوست‌ شمام فک کنم دفعه اولشه که میخواد کنکور بده واسه همین‌ اطلاع نداره

درصد ده فکر نکنم

چون بین خود اونایی هم که سهمیه دارن رقابت هست رتبه در سهمیه مهمه

یکی از دوستای من میانگین اختصاصیش ۶۰ بود بجز ریاضی که ۱۵ زد ومیانگین عمومیش ۷۰ بود شد ۲۵۰ سهمیه پزشکی ازاد یزد قبول شد

واقعا باعث تاسفه.. اونوقت من که ۳ ساله دارم میخونم با این همه استرس.. اینا میخوان بشن معلمای جامعه ب ...

این که خوبه بنده خدا دو کلمه میخونه 

من یه رفیق داشتم(رفیق که چه عرض کنم یه ادم بی ارزش)همش علاف بود و ول ول سده بود همش زنگ میزد بخودم و ول کنم نبود بعد کنکور خبری ازش نشد تا فهمیدم اقا تو دانشگاه شهید بهشتی تهران تو رشته پزشکی صندلی خریده 🤦‍♂️و الانم داره پزشکی میخونه و آشغال بی ارزش یه بارم زنگ نزده بهم بعد رفتنش 

سلام اینا با همین درصدهای یه ذره بیشتر پزشک میشن‌بعد ما میریم پهلوشون روی ما طبابت میکنم.بعدشحفوقشون با این سهمیه بیشتره.کلا اپضاعیه