2777
2789
عنوان

رابطه دوستی

239 بازدید | 27 پست

به نظرتون پسری که خود ساخته س و خودش خونه و ماشین خریده اما انتظار داره زنش هم زرنگ باشه و پول دربیاره تو زندگی خسیس نمیشه منظورم اینه برا زن خرج میکنه یا انتظار داره زن خرج خودشو بکشه

معلومه که نشوندهنده ی خساستش نیست

بلکه نشون می ده چقد فهمیدس

دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟ *** مطیع نفس شیطانی چه حاصل ؟***بود قدر تو افزون از ملایک ***تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟***مکن کاری که بر پا سنگت آیو *** جهان با این فراخی تنگت آیو ***چو فردا نامه خوانان نامه خوانند *** تو بینی نامه ی خودت ننگت آیو                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خسیس نیست :)

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

من فکر نمیکنم خسیس باشه اون تلاش کرده زحمت کشیده دلش میخواد با ادم تلاش گری مثل خودش هم ازدواج کنه

نمیخواد با ادمی که فقط ازش پول بگیره و راحت و منفعت طلب باشه ازدواج کنه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
آره میگه یه دست صدا نداره زندگی سخت شده من کاری به این ندارم فقط میترسم خسیس باشه خساست نمیشه تحمل ک ...

گفت بهت که تو خرج خونه کمکش کنی ؟ تا چه حد

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
من فکر نمیکنم خسیس باشه اون تلاش کرده زحمت کشیده دلش میخواد با ادم تلاش گری مثل خودش هم ازدواج کنه ...

درست اما من خانومای شاغلی دیدم علی رغم اینکه پول درمیارن تو زندگی هیچی به نامشون نیست نه خونه نه زمین نه ماشین 

منم یه خواستگار داشتم حس خوبی نگرفتم ازش

حتی مادرشم تو صحبتاش گفت زمونه سخت شده پسرم چقدر کار کنه حداقل نصف سختیا رو دوش دختر باشه

من خوشم نیومد 

می تونست از روز اول مطرح نکنه

اون که می دونست شاغلم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
درست اما من خانومای شاغلی دیدم علی رغم اینکه پول درمیارن تو زندگی هیچی به نامشون نیست نه خونه نه زمی ...

نمیشه خب گفت برای شما هم اینجوری میشه

اونا طرفشون خسیس بوده شاید خودشون هم سیاستی چیزی بلد نبودن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨