2777
2789
عنوان

دعوای من با مادرشوهر پرتوقع

755 بازدید | 12 پست

دیروز شوهرم بعد ماهها ماشین رو گذاشت برای من رفتیم با خاهرم خونه مامانم 

بعدظهر شوهرم گفت بیایین مزرعه دنبال من دیگه رفتیم دنبال اون 

رسیدم خونه دیدم مادرشوهرم زنگ میزنه 

اینم بگم مادرشوهرممم هرروززز میره روستا یعنی هیچ وقت خونه نیس دیدم زنگ میزنه بهم از این به بعد هر جا خاستیی بری منم ببر مگه من کولت سوار میشم گفتم من خونه مامانم بود نه تو دروغ میگی تو دروغگویی هپیشه میگردی منو نمیبری با نهایت پررویی 

بعد داشتم خفه میشدم برگشتم خونه  زنگ زدم بهش

گفتم اولا من دروغگو نیستم واقعا رفته بودیم ثانیا دلت گردش میخاد با بچه هات برو من دست فرمانم خوب نیس چیزست میشع بچه هات منو ول نمیکنن

بعدش مگه من علم غیب دارم از کجا بدونم خونه ای تو تو اگه بهم نگی منو ببر از کجا بدونم 

برگشته میگ چطور هررزو خاهرتو میگردونی در حالی ک خدا شاهده من پنج اه ماشین دستم نگرفتم

قط کردم زنگ زدم خاهرشوهرم تمام ماجرارو بهش گفتم 

اونم خ ناراحت شد زنگ زد مادرش کلی حرف بارش کرد و ازم هزاران بار معذرت خاهی کرد گفت من خودمم باشم ناراحت میشم سابد تو دوی نداری اونو بگردونی اصلاااا 

خوب حال ماددشو گرفته بود 

بخدا میگف ببر منو ناراحت نمیشم ولی انگار مجبورم با خودم بگردونم من بعد ماهها رفتم با خاهرم بیرون  انقدررر پررو هست بخدا جاریمو روانی کرده نمیزاره زن و شوهر تنها برن بیرون 

هشتاد سالشهانگار نو عروسه خانوم 

خاهر شوهرم گفت شاید این کار مادرم دعوا بین  تو و شوهرت میشد خیلی خانم خوبیه

😶

💞زندگی کتابی است پر ماجرا هیچگاه آن را بخاطر یک ورقش دور ننداز. .. 🙂💞🌈.                                    🦋قلمت را بردار.... بنویس ازهمه ی خوبی ها......زندگی..  عشق... امید... وهرآنچه بر روی زمین زیباست!!!  گل مریم... 💐🏵️  گل رز🌹🥀...                روی 📃بنویس✏️زندگی با همه‌ی تلخی هایش زیباست😍💞💫.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خدارا شکر کن تو اون خواهر شوهر خوبه را داری ما اونم نداریم همه دستشون تو یه کاسه است وعلیه آدم

نه مادرشوهرم خ میترسه از دختراش 

دختراشم فقط این خ منطقیه خ حالشو گدفته بود بهش گفته بود داداشم بهم زنگ زد گفت که ب مامانم بگین زن من طول چند ماه یبار رفته  بیرون مجبوره مادر  منو بگردونه  یعنی انقدر حساب اومد دستش زنیکه بدجنس بعد هی تلفن منو تهدید میکنه الان زنگ میزنم شوهرت 

خداروشکر حداقل خواهرشوهرت ادمه نیمه پر لیوانو ببین

همرو بهس گفتم اونم گفت شاید کار مادرم باعث دعوا میشد شاید داداشم میومد بهت ی سیلی میزد و گوشت کر میشد عصبلنی شده بود میگف مادرم اشتباه کرده مگه مجبوری من خودم مگه ناراحت نمیشم

نه مادرشوهرم خ میترسه از دختراش  دختراشم فقط این خ منطقیه خ حالشو گدفته بود بهش گفته بود داداش ...

باریکلا به خواهر شوهرت،نه تنها مادرشو نشونده سرجاش تورو هم خراب نکرده و از داداشش مایه گذاشته،علاوه بر اینکه منطقیه با سیاستم هست