من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
یعنی اگه بخوام لغو کاربری میشم و همه یام هام پاک میشه یانه
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
نه فقط خودت دیگه نمیتونی پست بذاری تاپیکو......ولی همه ی تاپیکات و مستات میمونه درصورای که تاپیکتو س ...
یعنی اسم و پرو فایلم از بین میره؟
مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند
نگاه اگه بزنن رو پروفایلت میزنه دسترسی به کاربر امکان پذیر نمی باشد ولی پستایی که قبلن تو تاپیکا گذا ...
آها
ممنونم :)
میتونین چند روز کاربریتون لغو کنید یا اینکه از تو پنل تنظیمات کاربری شماره رو کلا تغییر بدید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت