2777
2789
عنوان

نی نی یار

106 بازدید | 15 پست

بچه ها یکی نی نی یارو تگ میکنه؟

نی نی یار میخواسم بدونم میشه کاری کرد که پیام یکسالگی نی نی سایت برای شماره عضویتمون نیاد؟ 

خیلی حیاتیه لطفا جواب بدید💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_41‍ 

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

منم یه سوال دارم لغو کاربری درخواستیه ؟

یعنی اگه بخوام لغو کاربری میشم و همه یام هام پاک میشه یانه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
منم یه سوال دارم لغو کاربری درخواستیه ؟ یعنی اگه بخوام لغو کاربری میشم و همه یام هام پاک میشه یانه

نه فقط خودت دیگه نمیتونی پست بذاری تاپیکو......ولی همه ی تاپیکات و مستات میمونه درصورای که تاپیکتو سرچ کنن البته با پروفایل خودت نه

نه فقط خودت دیگه نمیتونی پست بذاری تاپیکو......ولی همه ی تاپیکات و مستات میمونه درصورای که تاپیکتو س ...

یعنی اسم و پرو فایلم از بین میره؟

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
نگاه اگه بزنن رو پروفایلت میزنه دسترسی به کاربر امکان پذیر نمی باشد ولی پستایی که قبلن تو تاپیکا گذا ...

آها

ممنونم :)

میتونین چند روز کاربریتون لغو کنید یا اینکه از تو پنل تنظیمات کاربری شماره رو کلا تغییر بدید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت