2777
2789
عنوان

علامت مننژیت در کودکان

12187 بازدید | 31 پست

خواهش میکنم هرکی تا حالا برا اطرافیانش مشکلی پیش امده بیاد  خیییلی واجب 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

پسرم ۵ روز تب بالا داره بستری بود بیمارستان دکتر تشخیص بیماری ویروسی داد ۲ روز سرم گرفت ولی از بس بد رگ‌بود تمام بدنش پرستارا تیکه تیکه کردن اخرشم رگش خراب شد دکتر دارو خوراکی داد گفت ببر خونه ولی تبش پایین نمیاد با کلی دارو و شربت ی دکتر دیگه تشخیص مننژیت داده باید از مایع نحاعی ش نمونه بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی اطلاعی نداره ؟؟ اخه پسرم فقط تب داره خشکی گردن و تهوع نداره  دلم نمیخواد مننژیت باشه 😟 عوارض ش وحشتناک

تب بالای ۴۲ درجه بدون پایین اومدن  بی حالی دایم  یعنی بچه نا نداره بلند شه

تب بدون علت داره تاپیک قبلی م نگا کن ببین دست و پا بچه م چیکار کردن تو بیمارستان خدا منو بکشه رگ نداشت دارو بگیره  تبش دیشب بالا رفت با کلی دارو باز پایین نیومد الان خدا رو شکر بهتر  دلم نمیاد الکی مایع نخاعی ازش بگیرن میخوام مطمعن باشم 

کسی اطلاعی نداره ؟؟ اخه پسرم فقط تب داره خشکی گردن و تهوع نداره  دلم نمیخواد مننژیت باشه 😟 عوا ...

انشاالله زودی خوب میشه 

از دندوناش نیس؟

اخه پسر منم ۲،۳روز  واسه دندونای مرکزیش تب ۴۰درجه داشت 

واکسن زدن به تازگی ؟؟؟؟ مطمئنی رزولا نیست ؟؟؟؟

نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم دیگه نمیدونم مرده م یا زنده دکتر هم ک هیجی نمیفهمه همه ازمایشات ش خوبه یکم wBc خونش بالاس ...‌دونه نزده اخه فقط تب بالا یکدفعه شروع شد بدنش سرد ولی تب داره برا همین نفهمیدم ک بهش دارو  بچم تشنج کرد تو دستم

تب بدون علت داره تاپیک قبلی م نگا کن ببین دست و پا بچه م چیکار کردن تو بیمارستان خدا منو بکشه رگ ندا ...

عزیزم ایشالله بهتر میشه 

ارامشت رو حفظ کن 

برادرزاده منم وقتی خیلی کوچک بود این مشکل براش پیش اومد و تو بیمارستان کسری یک هفته بستری شد همه جور ازمایشی هم گرفتن 

تشخیص مننژیت هم دادن ولی بعد از نخاعی کاشف به عمل اومد واکسنی که بهداشت زده فاسد بوده 

بدترین روزای عمرمون بود ولی گذشت شکر خدا 

ارامشت رو حفظ کن تا بچت احساس دلهره نیاد تو وجودش 

انشاالله زودی خوب میشه  از دندوناش نیس؟ اخه پسر منم ۲،۳روز  واسه دندونای مرکزیش تب ۴۰ ...

دکتر گفت تب دندون اینقد بالا نمیره ولی ۱ دونه هم دراورده  تبش تو بیمارستان کم شد اوردمش خونه باز بالا رفت دکتر نامه داد دوباره بستری بشه... 

نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم دیگه نمیدونم مرده م یا زنده دکتر هم ک هیجی نمیفهمه همه ازمایشات ش خوبه ...

ببرش پیش دکتر معصومی اصل 

فوق تخصص بیماریهای عفونی 

دست خالی برنمیگردی مطمئن باش 

دکتر گفت تب دندون اینقد بالا نمیره ولی ۱ دونه هم دراورده  تبش تو بیمارستان کم شد اوردمش خونه با ...

اره دکترا همیشه میگن تب دندون خفیفه 

ولی من خودم ب شخصه سر پسرم تب دندون و تجربه کردم 

اونم‌ تب ۴۰ درجه رو☹

همین ک دندونش نیش زد قشنگ تبش کنترل شد 

عزیزم ایشالله بهتر میشه  ارامشت رو حفظ کن  برادرزاده منم وقتی خیلی کوچک بود این مشکل ...

ممنون عزیزم بخدا هزار بار مردم و زنده شدم نمیدونم  مرده م یا زنده خودم ۳ بار تو بیمارستان غش کردم یبار پرستار بیشعور تو صورتم میگه بچه ت چون تشنج کرد بعدا عوارض داره مویرگ ها مغز ش نابود شد گفتم بچم سالم گفت الان ک معلوم نیست بعدا میفهنی بچت چه بلایی سرش امده .. ۱۵ روز بعد واکسن تب کرد  برادر زاده تون چند روز بعد واکسن بود اطلاعی دارین میشه بپرسین؟؟ 

ممنون عزیزم بخدا هزار بار مردم و زنده شدم نمیدونم  مرده م یا زنده خودم ۳ بار تو بیمارستان غش کر ...

اشتباه نکنم ۱۰ روزی گذشته بود یا بیشتر

البته موضوع واسه ۱۸ سال پیش هست و الان ماشالله همون بچه اقایی شده پس ارامشت رو حفظ کن روزای سخت میگذره 

میفهمم خیلی سخته 

ما هم داغون بودیم همه 

ولی کاش ببریش پیش دکتر معصومی اصل 

مطبشون تو گیشا هست 

روزای زوج غروبها میان مطب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز