من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
چقدر سطحی نگر.ناراحت نشی ولی امثال خواهر شما هستن که طلاق زیاد میشه این مدل افکار برای زمان قلقلک میرزا شاه بود.اگه خواهرتان زیر ۱۵سال سن داره شاید مشکل نباشه ولی اگه سنش بالای این هست یه فکری برای خودش بکنه .با این مدل فکر کردن ازدواج که هیچ حتی دوستی هم نباید انجام بشه
من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
چقدر سطحی نگر.ناراحت نشی ولی امثال خواهر شما هستن که طلاق زیاد میشه این مدل افکار برای زمان قلقلک می ...
😂😂زیر ۱۵ آخه؟۲۲سالشه
☹☹منم گفتم بهش
چقدر سطحی نگر.ناراحت نشی ولی امثال خواهر شما هستن که طلاق زیاد میشه این مدل افکار برای زمان قلقلک می ...
چه قدر تند حرف زدید ... معیار ها برای زندگی متفاوته اگر دیدگاه ها با هم تفاوت داره که دلیل سطحی نگر بودن بست عزیزم ....تمام عالم و آدم عقیده دارند من خیلی روشنفکرم و بسیار هم اهل مطالعه ولی زیبایی کلا یک معیار اصلی برای انتخاب آدم هاست برام ، دست خودم هم نیست ...
فقط خدا به داد زندگیشون برسه .زندگی اگه به لیست ۳۰۰موردی از مشکلات و مسائل بخوای پیدا کنی مطمنن چیزی به اسم قد تو مورد آخر هم حساب نمیشه.واسه همون میگم خدا به دادش برسه .رک به خواهرت بگو با این فرمون طلاق میگیری
فقط خدا به داد زندگیشون برسه .زندگی اگه به لیست ۳۰۰موردی از مشکلات و مسائل بخوای پیدا کنی مطمنن چیزی ...
🤔🤔🤔👌