من میگم شاید پسرم یه روی خوشی چیزی نشون داده میگه همه زندایی صدام میکنن ولی این اسممو میگه باهام خیل ...
خب معلومه بدش نمیاد دیگع بابا
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو باهاش سرسنگین باشه.یعنی چی بغلش میکنه خجالت بکشه .امد خونشون در رو روش باز نکنه.فقط خودش میتونه به خودش کمک کنه.خودش باید بفهمه داره تو چه لجن زاری غرق میشه.بگو دستتو گذاشتی تو دست شیطان.بگو یه لحظه از بیرون به خودتو کارات نگاه کن ببین چه حس بدی بهت دست میده
برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.
از طرف من بهش بگو نون شوهرتو میخوری واسه کس دیگه دم تکون میدی لااقل نمک نشناس نباش لعنتی
یکم وجدان