2821
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 48 پست

بگوو خاک تو سرت بعدم بلاکش کن 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خانمه عاشق بچه خواهر شوهرش شده این خانمی که میگم زندایی اونی میشه که عاشقشع

حالا این خانومه شوهرش زنده س یا نه اختلاف سنی شون چقدره

گزارشم کنی سر پل صراط یقه تو میگیرم با عشق♥️😐
متاسفانه نسبت نزدیک باهاش دارم و دلم میخاد کمکش کنم

هیچ کمکی نمیتونی کنی 

باید فراموشش کنه خون بپا میشه میفهمی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
شوهرش زندس خانمه ۵ سال از پسره بزرگه

واویلاا

بیچاره شوهرش چقدر زنه بی وجدان نمک نشناسهه 

هیچ کمکی نمیتونی کنی  باید فراموشش کنه خون بپا میشه میفهمی

میگه همش میاد خونم سریع بغلش میکنم حالم بد باشه اون بیاد میخندم براش میوه چای همه چی کامل پذیرایش میکنم گویا پسرم دوسش داره

بهش بگو این هوسه عشق ممنوعس.بگو رسوای دو عالم میشی خودتو جمع و‌جور کن.خجالت بکش هم بهش بگو از طرف من

من میگم شاید پسرم یه روی خوشی چیزی نشون داده میگه همه زندایی صدام میکنن ولی این اسممو میگه باهام خیلی گرمه

من میگم شاید پسرم یه روی خوشی چیزی نشون داده میگه همه زندایی صدام میکنن ولی این اسممو میگه باهام خیل ...

برفرض نشون بده 

اخه با عقل جور درمیادد 

فامیلتون چرا بغلش میکنهه؟؟

اسی دقیق زنه چند سالشه؟

میگه همش میاد خونم سریع بغلش میکنم حالم بد باشه اون بیاد میخندم براش میوه چای همه چی کامل پذیرایش می ...

😣😣😣😣😣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰