blacksoul مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 249 عنوان سال اخر 57 بازدید | 7 پست سلام بچه ها لطفا اگه تجربه دارید کمکم کنید بنظرتون درسته که سال اخر یا همون دوازدهم مدرسه رو عوض کنیم؟؟ 1400/04/07 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malake_zendegi عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 8200 چه اشکالی داره اگه به کسی وابستگی نداری اگه به دوستت وابسته ای شاید اذیت بشی
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 دوازدهم میشه پیش دانشگاهیی؟من تجربی بودم خیلی یادمه مدرسه نمیومدن میرفتن اموزشگاه های خصوصی فکر کنم نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
blacksoul مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 249 چه اشکالی داره اگه به کسی وابستگی نداری اگه به دوستت وابسته ای شاید اذیت بشی راسش دوستمم مدرسه و عوض کرده دیگه چه بمونم چه برم کسیو ندارم
blacksoul مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 249 دوازدهم میشه پیش دانشگاهیی؟ من تجربی بودم خیلی یادمه مدرسه نمیومدن میرفتن اموزشگاه های خصوصی فکر کن ... اره تقریبا الانم خیلیا اینجوری میکنن ولی بابام نمیزاره میگه سال دیگه میتونی بری اموزشگاه اینا ولی مدرسه رو نمیتونی
malake_zendegi عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 8200 راسش دوستمم مدرسه و عوض کرده دیگه چه بمونم چه برم کسیو ندارم به کسی توجه نکن اگرم عوض کردی فقط تو خط درس باش
نیلا۰۰ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2270 اره تقریبا الانم خیلیا اینجوری میکنن ولی بابام نمیزاره میگه سال دیگه میتونی بری اموزشگاه اینا ولی مد ... خب اگ واقعا لازمه مدرستو تغییر بده هیچ مشکلی نداره نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
blacksoul مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 249 به کسی توجه نکن اگرم عوض کردی فقط تو خط درس باش ممنونم