2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا

70 بازدید | 10 پست

دوستان ۷ ماهه جدا شدم بعد دو سه ماهی گذشته بود یه شماره زنگ زد بهم که بعد از پروفایلش فهمیدم دوستشه

بعد دیشبم یکی بهم پیام داد من میدونستم از طرف خودشه بعد گفتم میدونم از طرف کی هستی اول انکار کرد بعد گفتم در مورد من بهت چی گفته گفت بهم گفته تو بهترین دختری هستی که تو عمرش دیده گفتم چرا خودش پیام نداده گفت ناامیده و از اینحرفا بعد گفتم چرا شماره منو به تو داده گفت گفته که تو دختر خیلی خوبی هستی شاید بتونیم منو تو باهم آشنا شیم

از دیشب خیلی غمگینم کسی که اونقد دوسش داشتم شمارنو داده به یکی دیگه که باهام دوست بشه 

بنظرتون واکنشی نشون بدم؟ به خودش پیام بدم گردن میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گردن نمیگره تو هم پیام نده  کسی هم که دوست داشته باشه شمارتو به بقیه نمیده عزیزم که بقیه با ...

خیلی زیاد دلم شکسته 

بنظرت کار خوبی کردم دیشب گفتم که میدونم کی شمارمو داده به بقیه

اخه توی موارد قبل نمیگفتم

خیلی زیاد دلم شکسته  بنظرت کار خوبی کردم دیشب گفتم که میدونم کی شمارمو داده به بقیه اخه توی م ...

درک میکنم گلم خیلی حس بدیه 

این که به اون طرف گفتی میدونم کی شمارمو داده خوب کردی اما دیگه به هرکی پیام داد از طرف اون جوابشو نده اینجوری خودت ارامش بیشتری داری  

خدایا مهربونی و لطفت رو ازم دریغ نکن....
درک میکنم گلم خیلی حس بدیه  این که به اون طرف گفتی میدونم کی شمارمو داده خوب کردی اما دیگه به ...

اره بقیه رو بلاک میکنم

خیلی حالم بهتر بود ولی هربار دوباره بهم میریزم از دیشب اصلا حالگ خوب نیست با اینکه تا دیروز خوشحال بودم که رفته

اره بقیه رو بلاک میکنم خیلی حالم بهتر بود ولی هربار دوباره بهم میریزم از دیشب اصلا حالگ خوب نیست با ...

ببین گلم کسی که تور خواست تو هم اونو نخواه میدونم سخته ولی تمرین کن فراموشش کنی و بدیاشو بیار تو ذت از چشمت بیوفته مثلا همین که شمارتو هی میده به بقیه خیلی کار زشتیه 

خدایا مهربونی و لطفت رو ازم دریغ نکن....