2789

اره

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونه بزرگترین دلیل باشه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

اگ بچه نداری

و جوونی

و میتونی استقلال مالی داشته باشی

وضع پدرمادرت خوبه

میتونی خودت کار کنی

افسردگی و اینا نمیگیری

و همه این موارد و داری

آره جدا شو

ولی اگ شوهرت پولداره(دفت کن پووولدار نه معمولی) و بهت پول میده جدا نشو

برو با رفیقات عشق و حال کن

خسیس بودن و گند اخلاقی خودش دلیل بزرگتریه نسبت به نبود علاقه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اگ بچه نداری و جوونی و میتونی استقلال مالی داشته باشی وضع پدرمادرت خوبه میتونی خودت کار کنی افس ...

شوهرم هزار تومن خرجم نمیکنه مهم نیس واسم 

کاربری دست دو نفر 🥰
خسیس بودن و گند اخلاقی خودش دلیل بزرگتریه نسبت به نبود علاقه 

من میتونم کنار بیام ولی شوهرم گفت علاقه ب زندگیم ندارم مهرتو ببخش  از زتدگیم برو

کاربری دست دو نفر 🥰
من میتونم کنار بیام ولی شوهرم گفت علاقه ب زندگیم ندارم مهرتو ببخش  از زتدگیم برو

بگو بشین تا برم علاقه نداره میخواست با شما ازدواج نکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)