2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه ولی ظاهرا جمع کردن و گذاشتنشون تو کابینت بخصوص فضای کم مشکله چون روی هم سوار نمیشن زیاد.

منم به همین دلیل ازشون نگرفتم🤦‍♀️

اگه پشیمون شد و برگشت چی !؟              پشیمون از چی ؟ اشتباهی ب کتفم برخورد کرد ؟؟ دیر سرقرار اومد؟ یا شاید چونکه واسم صبح بخیر امروزو نفرستاد ؟؟یا شایدم یادش رفته بوده واسم گل بخره و قربون صدقه م بره ؟؟؟زخم و درد دلم با معذرت خواهیش خوب میشه ؟؟اگرم خوب شدم !!  عدم اعتمادم چی میشه ؟؟خونریزی ک تو قلبم ب راه انداخت ، متوقف میشه؟؟معذرت بخاد !!؟بالشت خیس از گریه های شبانه م فراموش خواهد کرد؟؟چشام بابت بیخابی و درد و اشک میتونن ببخشن ؟؟عقلم چی!؟ فراموش میکنه اونروزا و شبایی ک منتظر ی ببخشید بود؟؟پشیمون نمیخامش .... بلکه کلا دیگه نمیخامش کلا پشیمون برنمیگرده...... اصلا چون ضعیفتر و ترسوتر از این حرفاس پشیمونی و معذرت خواهی آدماشو میخاد آدمای قوی و با جرئت .. خودشم ترسوس و ترسو خواهد ماند ....
اره خوبه ولی ظاهرا جمع کردن و گذاشتنشون تو کابینت بخصوص فضای کم مشکله چون روی هم سوار نمیشن زیاد.

خیلی خوشگله مبارکت باشه .حیفه این همه پول دادی جای خوب براشون پیدا کن که نشکنن.

خیای خوشگله عزیزم منم میخاسم واسه جهیزیم بخرم حتما این مدل میخرم  ی سوال گلم این ۱۲ نقره ک بخر ...

عزیزم من همه جهاز شوهرم میخره من به میل خودم چیز خوشگل ببینم میخرم الان اینو خریدم برا دم دستی هم میگیرم

حتما همین کارو میکنم اما معمولا خونه های ما کابینت خیلی داره