2777
2789
عنوان

کوفته تبریزی

295 بازدید | 17 پست

یه لیوان نیم دون برنج

یه لیوان لپه

دو تا تخم مرغ

یکم جعفری و سبزی پلویی با ( نعنا و شوید و شنبلیله خشک شده) 

یه بسته گوشت چرخ کرده 

یه پیاز برنجپگ رنده شده

فلفل زردچوبه نمک

برنج و لپمو توی مخلوط کن ریختم تا کامل خورد شد

ورز دادم آبش رو گرفتم سفت ک شد گردش کردم 

سسم ک پیاز داغ و رب و زرچوبه و فلفل با آب زیاد جوش ک اومد کوفته هامو ریختم توش 

و در آخر برای چندمین بار وارفت😔😔😔

مشکل کارم کجاست؟من کوفته خیلی دوس دارم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

اولا اینکه لپه دو برابر برنج باید باشه , دوما اینکه خوب باید ورزش بدی , سدم اینکه دو سه قاشق آرد نخودچی اضافه کن , اندازه ی گوشتت سینه ی مرغ چرخ شده هم بزن ! عمرا وا بره ! پیاز رنده شده هم داخلش نمیرنیم ما ! سرخ شدشو میذاریم تو کوفته ها 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید همه ی موادت خشک باشه باهم قاطی کنی پیازو رنده کنی آبشو بگیری بعد بریزی داخل مواد برنج و لپه هم بعد پخت آبشو بگیری بذاری یکم خشک شه بعد بریزی یدونه تخم مرغم کافیه یه قاشقم ارد نخود بزنی

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
اولا اینکه لپه دو برابر برنج باید باشه , دوما اینکه خوب باید ورزش بدی , سدم اینکه دو سه قاشق آرد نخو ...

خالم با همین دستور میپزه ک وا نمیره.

مدت زمان ورزش چقدره؟من یه ربعی ورز دادم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
باید همه ی موادت خشک باشه باهم قاطی کنی پیازو رنده کنی آبشو بگیری بعد بریزی داخل مواد برنج و لپه هم ...

من کل مواد رو قاطی کردم بعد توی صافی آبشو گرفتم آرد نداشتم

خالم با همین دستور میپزه ک وا نمیره. مدت زمان ورزش چقدره؟من یه ربعی ورز دادم

همون ده دقیقه یه ربع ورز میدم من ! اهان یکی هم اینکه فقط یه دونه تخم مرغ میزنم برا دولیوان لپه و 1لیوان برنج 

باید همه ی موادت خشک باشه باهم قاطی کنی پیازو رنده کنی آبشو بگیری بعد بریزی داخل مواد برنج و لپه هم ...

سبزیتم خشک باشه بهتره گوشتتم کم باشه وا میره من یه استکان برنج یه استکان لپه ۲۰۰ گرم گوشت درست میکنم

من کل مواد رو قاطی کردم بعد توی صافی آبشو گرفتم آرد نداشتم

خب اصلا روش قاطی کردنت اشتباهه اول پیازو رنده کن آبشو بگیر بعد بریز رو گوشتبعد لپه پخته شده رو بریز یکم ورز بده بعد برنجو اضافه کن یکم ورز بده بعد سبزی یکم ورز بعد تخم و مرغ و ارد نخودچی و نمک و ادویه ورز بده برنجم نیم پز کن بریز تو ابکش ابش کامل بره

سبزیتم خشک باشه بهتره گوشتتم کم باشه وا میره من یه استکان برنج یه استکان لپه ۲۰۰ گرم گوشت درست میکنم

من گرمش رو نمیدونم یه بسته گوشت ریختم.اندازه ای ک یه ماکارانی ۳ نفره با گوشت کافی باشه

خب اصلا روش قاطی کردنت اشتباهه اول پیازو رنده کن آبشو بگیر بعد بریز رو گوشتبعد لپه پخته شده رو بریز ...

لپمم نپختم.باشه این دستورش کاملا متفاوته امتحان میکنم

لپمم نپختم.باشه این دستورش کاملا متفاوته امتحان میکنم

عزیزم اگه لپه و بزنجت پخته نباشه داخل کوفته میپزه یکم بزرگ میشه باعث میشه کوفته وا بره لپه رو کامل بپز برنجم مثلا یه لیوان بزنجه یه لیوان اب بزیز بذار بجوشه بعد که ابش تموم شد بریز ابکش یکم خشک شه اگه سه نفرید یه استکان لپه یه استکان بزنج بزیز من برا دونفر با این مثدار درست میکنم زیادم‌میشه

عزیزم اگه لپه و بزنجت پخته نباشه داخل کوفته میپزه یکم بزرگ میشه باعث میشه کوفته وا بره لپه رو کامل ب ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم خیلی دوس دارم کوفته تبریزی مجلسی بپزم

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم خیلی دوس دارم کوفته تبریزی مجلسی بپزم

منم دوسه بار درست کردم ترک برمیداشت برداشتنی خیلی با احتیاط برمیداشتم😂😂الان ولی درست میکنم سفته سفت میشه 

منم دوسه بار درست کردم ترک برمیداشت برداشتنی خیلی با احتیاط برمیداشتم😂😂الان ولی درست میکنم سفته سف ...

خوش ب سعادتت🙂دلم خواست این اتفاق رو😉