2777
2789

سلام ، ببخشید اگه میشه یه لحظه بیایید تاپیک قبلیم نیاز دارم ، اگه از چیزی خوشتون اومد سفارش بدید

ممنون 

باور کنید خیلی ارزون تر از جاهای دیگه میدم 

سفارش هم قبول میکنم بیایید یه لحظه.... 

بهم درخواست دوستی بدید و سفارش بدید براتون پست میکنم🙏🙏

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وابسته بودم و از طرفی خیلی منو کوچیک وخوار کرد

میفهمم خیلی سخته واقعا. ولی غصه خوردن فقط فرصت زندگیو میگیره ازت سرتو گرم کن با کارایی که دوست داری تا کمتر فکرشو کنی اون خودشو خوار کرد که تو رو از دست داد

میفهمم خیلی سخته واقعا. ولی غصه خوردن فقط فرصت زندگیو میگیره ازت سرتو گرم کن با کارایی که دوست داری ...

بخدا خیلی سه سال استرس زا یی داشتم یکبار آی یو آی برای مرد بی لیاقت انجام دادم  دوبار آخر هم گفت به خاطراینکه دختر خونه بودی و خانواده با آبرویی طلاقت ندادم ومیدادم به زور یکسال دیگه نگهش داشتم مرد بی عرضه که زن رو وقتی دوست داشت بچه بیاری ومشکل هم از  خودش باشه وای براین آدم و اینجوری برای من بازی دربیاره ومیگفت هیچی برای از دست دادن ندارم

😕میدونم سخته حق دارین ولی صبور باشین ...خانواده حامی تون هستن مهریه تونو گرفتین

بخدا خیلی سه سال استرس زا یی داشتم یکبار آی یو آی برای مرد بی لیاقت انجام دادم  دوبار آی وی اف آخر هم گفت به خاطراینکه دختر خونه بودی و خانواده با آبرویی طلاقت ندادم ومیدادم به زور یکسال دیگه نگهش داشتم مرد بی عرضه که زن رو وقتی دوست داشت بچه بیاری ومشکل هم از  خودش باشه وای براین آدم و اینجوری برای من بازی دربیاره ومیگفت هیچی برای از دست دادن ندارم

بخدا خیلی سه سال استرس زا یی داشتم یکبار آی یو آی برای مرد بی لیاقت انجام دادم  دوبار آی وی اف ...

حق دارین هرچی بگید ...یه سری مردها لایق یه سری چیزها نیستن مطمن باش لیاقت  شمارو نداشته من آقا هستم واقعا گاهی شرمم میشه از یه سری آقایون