تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم عمل کردم بزارم ببینید مدلش خوبه البته هنو اولشه؟ خودم دوس ندارمش 🤦♀️
بذار
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
عمل نکن هیچ وقت کلی مشکلات داره تا آخر عمر من عمل کردم پشیمونم نیستم چون قشنگ شده ولی همش باید باهاش مدارا کنی هر روز که ببدار میشه یه ورش ورم داره و ....
عمل نکن هیچ وقت کای مشکلات داره تا آخر عمر من عمل کردم پشیمونم نیستم چون قشنگ شده ولی همش باید باهاش ...
پولشو ندارم بعدم دماغ من نمیارره عملش کنم چون خیلی کوچیکه
این سه روز قبل هنوز گچ داره چون پیوندی بود خیلییی درد میکنه نمیتونم دست بزنم بهش
یا پیغمبر بذار بازش کنی بعد عکس بگیر ازش