2777
2789

من هميشه قبل از اينكه اتفاقي بيوفته يا قبل از اينكه با خبر بشم خوابشو ميبينم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه یه‌جای‌خوندم‌گفته‌بود‌‌‌چند‌سوره‌بود‌لخونیش‌مبتونی‌ ببینی

به نظر من این قدرت ذهن ادمه که باعث میشه اینده رو ببینه یا ... 

تا جایی که من میدونم تلقین میتونه کمک کنه 

بعضیها هم هستن که با هیچ کاری خواب های درستی میبینن 

که اینم ربط به کائنات داره

من ایرانم من ایرانم شوری در سر دارم...

سلام

نمیدونم هنوز نی نی سایت میای یا نه

ولی یه چیزی برای یکی از دوستام فرستادم که انجام بده تو خواب نتیجه و عاقبتشو میبینه

دوستم انجام داد و میگفت که خوابشو دیده

گفتم بگم شاید به دردت بخوره

اگر کسی حاجت مهمی  داشته باشد یا مشکلی که راه حل آن برایش مشکل باشد و درمانده و بیچاره شده باشد شب با طهارت و وضو  وارد بسترش شود و فرش و لحاف او پاکیزه باشد و تنهای تنها، در وقت خواب، هفت مرتبه هر یک هر یک از سوره های «شمس» و «لیل» را بخواند و بعد از آن بگوید: «اللهم اجعل من امری فرجا و مخرجا» که در شب اول یا سوم یا پنجم یا هفتم، شخصی به خواب او می آید و مشکلش را با او مطرح می کند و راه حلش را دریافت می کند.