2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوج و خیلی چیزا

همه ضرر کردن، فقط شوهر شما نیست، صبر داشته باشید، بازم به سوددهی میرسند، با جر و بحث چیزی درست نمیشه و فقط اعصاب خودتونو خورد می کنید

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
همه ضرر کردن، فقط شوهر شما نیست، صبر داشته باشید، بازم به سوددهی میرسند، با جر و بحث چیزی درست نمیشه ...

سلام لطفا ب منم كمك كنيد بول آنچناني ندارم ١٥٠تتر داشتم الان٦٠تاش مرنده ضرر كردم الباقيشو الان چي بخرم

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
سلام لطفا ب منم كمك كنيد بول آنچناني ندارم ١٥٠تتر داشتم الان٦٠تاش مرنده ضرر كردم الباقيشو الان چي بخ ...

سلام، تتر که همون قیمت دلاره،دلار هم قیمتش از 25000 تومن کمتر نشده، چه ضرری کردید؟ روی دلار چند تومن تتر خریدید؟

تتر همیشه قیمتش 1 دلار، بیشتر از 1 دلار نمیشه و مناسب کسانیه که بجای خرید دلار، میخوان ارز دیجیتال بگیرن یا از صرافی کشور دیگه ای ارز دییجتال دیگه ای خرید کنن. میتونیین 30 تتر بیت کوین بخرین و 30 تتر باقی مونده هم اتریوم، این 2 ارز بهتر از سایر ارزهای دیگه هستن

سلام، تتر که همون قیمت دلاره،دلار هم قیمتش از 25000 تومن کمتر نشده، چه ضرری کردید؟ روی دلار چند تومن ...

منظورم اينه ك تتر خريدم با تترم چن تا ارز خريدم ضرر كردم الان٦٠تتر دارم ك ٢٠تتر دارم اتريوم خريدم الباقيشم بدم بيت بخرم ب نظرتون پايين ٣٠نمياد؟

خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
منظورم اينه ك تتر خريدم با تترم چن تا ارز خريدم ضرر كردم الان٦٠تتر دارم ك ٢٠تتر دارم اتريوم خريدم ال ...

نه، پایین تر از 30 نمیاد، بیت بهتر از بقیه ارزهاست

میشه واسه ختم به خیر شدن یه موضوعی یه صلوات مهمونم کنین تو بد مخمصه ای افتادم تو رو خدا دعام کنین امروز ختم به خیر بشه  

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏