2777
2789
hclمعدت به لایه زیرین نفوذ کرده و باعث ایجاد درد میشه و اگر این رویه ادامه پیدا کنه باعث زخم معده می ...

عزیزم قبلا زخم معده عفونت هلیکو باکتر اسید معده همه اینا رو داشتم خوب شده بودم الان بخاطر استرس شدید شده انگار او معدم و گلوم آتیشه

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

hclمعدت به لایه زیرین نفوذ کرده و باعث ایجاد درد میشه و اگر این رویه ادامه پیدا کنه باعث زخم معده می ...

عزیزم شما این اطلاعات رو از کجا دارین؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

عزیزم قبلا زخم معده عفونت هلیکو باکتر اسید معده همه اینا رو داشتم خوب شده بودم الان بخاطر استرس شدید ...

الان عفونت و باکتریالیتت خوب شده؟

ببین دوصورت امکان داره دردت ب خاطر اون باشه یکی اینکه اسید معدت زیاد ترشح شده دو اینکه یاخته های حاشیه ای معدت از بین رفته و فاکتور داخلی معده ترشح نمیشه و به خاطر نبود کلریدریک اسید انواع باکتری ب معدت اومده و باعث ایجاد درد شده . به نظرم دکتر برو اندوسکوپی بنویسه برات تشخیص بده کدومه

الان عفونت و باکتریالیتت خوب شده؟ ببین دوصورت امکان داره دردت ب خاطر اون باشه یکی اینکه اسید معدت ز ...

رفتم نمونه برداریم کردن من یمدت غذا ی بیرون میخوردم استرس حرص چایی قهوه شاید ۲روز غذا نمیخوردم معدم داغون شد خوب شده بودم دیشب قهوه خوردم و غذای بیرون باز اونطوری شدم

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤