2777
2789
عنوان

منوجاریم

348 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها توروخدا نظربدین باتوجه به این تاپیک هایی که بچه ها زدن بابرادرشوهرامون راحت باشیم جاری بدش میاد من چهارسال از جاریم بزرگترم ولی همسن برادرشوهرم هستم بعد منو برادرشوهرم شوهرم کلا از بچگی هم بازی بودیم 😂برا همین باهم راحتیم شوخی دردل ناراحتی مشکلی باشه توزندگیمون یاخونواده شوهرم مشکلی داشته باشیم باهم عروسم بابرادرشوهرم می نشیینیم صحبت میکنیم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
کل هفته
2
18%
دوهفته
9
81%
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون دو هفته

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اونم تو حرفاتون شریک کنین حسودیش نمیشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

گزینه ها چی میگه؟اونم همون قدر وارد دوستیتون کنید،اگر این طور نیست،خیلی گناه داره

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

من از جاری ایندم بیزااارم

البته رلمم متنفره کلا باهم نمیحرفن ترجیح میدم کلا نبینمش یا سالی ی بااار

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

😂😂😂😂اونو ولش کنین یه هفته دوهفته رو اشتباه شد داشتم یه تاپیک دیگه میزدم تواین ثبتش کردم نظر بدین چیکار کنم پیش خودم میگم نکنه تودلش ناراحت بشه بدبشه برام الان از خوصیتاش بهتون میگم

گزینه ها چی میگه؟اونم همون قدر وارد دوستیتون کنید،اگر این طور نیست،خیلی گناه داره

جاریم هم همیشه باهامونه صمیمی هستیم اصلا بدش نمیاد همش هم میگه نظرشوهرمو بپرسیم

من از جاری ایندم بیزااارم البته رلمم متنفره کلا باهم نمیحرفن ترجیح میدم کلا نبینمش یا سالی ی بااار

منو جاریم پنج سال باهم زندگی کردیم دوتا دوست صمیمی باهم بودیم الان دوریم ازهم ماهی یکی دوبار برم خونشون یابیاد البته من همیشه مراعات میکنم نمیرم حتی براسلام علیک پیش شوهرش بشینم منو جاریم میریم تویه اتاق اونم میاد پیشمون میشینه  صحبت میکنه ولی گاهی اوقات برادرشوهرم میاد دوراز چشم جاریم پیامای زنشو نشونم میده اگه باهم مشکل داشته باشن میاد بدیشو بهم میگه رابطتوباهاش قطع کن ولی من همیشه بخدا خوبیشو میگم میگم حق داره کوتاه بیا

منو جاریم پنج سال باهم زندگی کردیم دوتا دوست صمیمی باهم بودیم الان دوریم ازهم ماهی یکی دوبار برم خون ...

نه اشتباهه ب برادرشوهرت بگوو مشکلاتتو بمن نگو

شاید زنش راضی نباشه شما بدونین ک چه پیامایی ب شوهرش داده 

سما جدی ب برادرشوهرت بگو ک  درست نیس حرفای زنو شوهرو کس دیگ بدونه خودت مشکلاتتونو حل کن

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤