2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بده عزیزم

ببین اول ک استرس نداشته باش عادی باش 

اول صندلیتو جابجا کن اگه نیاز بود 

دوم کمربندتو ببند 

سوم اینه رو تنظیم کن 

بعد اگه منطقه مسکونی بودی مثلا اگه گفت بنداز سرعت ۴۰بگو مجاز نیست ولی با اجازه شما انجام میدم 

اگه گفت مثلا جلوی پل پارک ممنوع پارک کن بگو مجاز نیست ولی ب احازه شما انجام میدم 

یا جلو ایستگاها اینا 

من داوطلب اول نشستم چون اینجوری استرسم کمتر بود 

کاربری سومم 🥺

پارک  ممنوع ها رعایت کن حتما مثلا بار اول که من رد شدم حواسم نبود ۱۵  متری تقاطع پارک ممنوعه ☹ ، پارک مقابل : دیوار مدرسه ، پل ها ، آتش نشانی ، بیمارستان و... ممنوعه . به سرعت ها دقت کن ، در معابر مسکونی حد اکثر سرعت ۳۰ تاست یعنی نهایتا دنده ۲ اگه گفت برو دنده ۳ باید بگی مجاز نیستم اگه گفت اشکال نداره برو . تو این کوچه ها که کف خیابون شب رنگ زرد هست دور زدن ممنوعه . دنده عقب در آیین نامه ممنوعه مگر در شرایط خاص . کلا هرچی که ممنوعه و ازت خواست باید بگی مجاز نیستم اگه گفت اشکال نداره میتونی بری . در پارک ۳۰ سانت دقت کن فاصله با جدول حتما ۳۰ سانت باشه نه کم نه بیشتر ، علت دوم که من بار اول قبول نشدم همین بود ☹ تو پارک دوبل ۴۵ سانت فاصله با ماشین جلویی حتما رعایت کن . به تابلو ها دقت کن ممکنه بگه اینجا پارک کن ولی پارک ممنوع باشه باید بگی پارک ممنوعه مجاز نیستم اگه گفت اشکال نداره پارک کن . همه افسر ها باید تو خیابون فرعی یا مسکونی ازت امتحان بگیرن اگه بردت تو خیابون اصلی این اشکال داره و افسر مجاز نیست . کفشی بپوش که موقع کار کردن با پدال ها راحت باشی 

یه نکته خیلی مهم . سر چهار راه ها حتما حق تقدم رعایت کن افسری من باهاش بودم خیلی تیز بود به همه چی دقت میکرد. کوچه های ورود ممنوع دقت کن اگه گفت برو باز بگو مجاز نیستم ، گفت میتونی بری برو دیگه اشکال نداره . حالا نکته ی دیگه یادم بیاد میگم