2777
2789
وای میتواستم منم تاپیک بزنم مار تو کوچه تعبیرش چیه.؟ از دیوار یه خونه رد شد رفت تو منم بی تفاوت از ...

مار ک تا جایی ک میدونم دشمنه البته به رنگش هم بستگی داره

ولی جایی خوندم نوشته جایی غریبه ببینی یعنی دشمن غریبه س و اگر توی مکانی اشنا ببینی یعنی اشناس

توی نت بزنی کامل میاره گلی

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای میخواستم منم تاپیک بزنم مار تو کوچه تعبیرش چیه.؟ از دیوار یه خونه رد شد رفت تو منم بی تفاوت از ...

مار شنیدم مال و ثروته

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
وای میخواستم منم تاپیک بزنم مار تو کوچه تعبیرش چیه.؟ از دیوار یه خونه رد شد رفت تو منم بی تفاوت از ...

مار دشمنه.بستگی ب رنگشم داره .بزن اینترنت.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

گرفتن دست تعبیرش خوب بود نوشته بو 

اگر کسی که این خواب را ببیند معنی خواب او این است که ازدواج می کند و صاحب فرزند می شود و اگر متاهل باشد خیر و صلاح دنیا و آخرت است.

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
اینو خودم خوندم مشکلم اینه که اون شخص متاهل من مجرد

نمیدونم والا

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند