2777
2789
عنوان

بدنم عادت به کیسه کشیدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4314 بازدید | 41 پست
اما من دوست ندارم کیسه بکشم بقیه با یه حموم ده دقیقه ای سفید و تمیز میشن اون وقت من اگه کیسه نکشم هم ...

اولش همین طوره اما اگه یه مدت نزنی عادت میکنی منم همین مشکل و داشتم زمان بارداری و وقتی بچم کوچک بود نمیتونستم توی حمام خیلی معطل کنم الان بدنم عادت کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ساله کیسه های نانو رو استفاده میکنم . عالی هستن نیاز به سفید آب زدن ( روشور ) ندارن و وقتی م ...

تا حالا اسمشو نشنیده بودم 

به اندازه آبی ها تمیز میکنه؟ کجا باید بخرم؟ 

شاید یکیشو تهیه کردم😄

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
تا حالا اسمشو نشنیده بودم  به اندازه آبی ها تمیز میکنه؟ کجا باید بخرم؟  شاید یکیشو تهیه ...

خیلی بهتر از آبی هاست . جنسش خیلی نازک و نرمه و اصلا زبر و خشن نیست ولی وقتی بدن خیس میشه و آروم آروم میکشی روی بدنت چرک اومدن شروع میشه در حد لالیگا   

خوبیش اینه که نیاز به روشور نداره و بدن رو خیلی تمیز میکنه

من اصفهان توی مغازه ها ندیدم . 10 ساله که باهاش آشنا شدم و سه بار تا حالا خریدم از دیجی کالا بوده

خیلی بهتر از آبی هاست . جنسش خیلی نازک و نرمه و اصلا زبر و خشن نیست ولی وقتی بدن خیس میشه و آروم آرو ...

اها ممنون عزیزم😄🥰

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
من لیف پشمی خریدم. با شامپو بدن میزنم. خیلی راضی ام. امتحان کردی؟

نه شامپو بدن مجرد بودم میزدم اما الان نمیزنم باید دوباره برم تو کار شامپو بدن

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم اصلا نمیتونم بدون کیسه کشیدن از حموم بیام بیرون  اگه نکشم حس میکنم تمیز نیستم وسواسم 😔

اره منم بدون کیسه انگار پوستم سنگینه و وسواس هم دارم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم