2777
2789
عنوان

تیتر بتا پایین

176 بازدید | 12 پست

من تنبلی تخمدان شدید دارم آمپول زدم که پری بشم ولی پریود نشدم آز دادم ۲۵ بود بعد ۷۲ ساعت ۶۲ شد دکتر میگه آزمایشگاهت اشتباه و به احتمال قوی باردار نیستی چون تیترت پایینه ببخشید مگه تیتر باید چند باشه و چقددر رشد کنه رشدش کم بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا گفتن خارج رحمیه ولی دکترم گفت هرکی گفته برای خودش گفته 

ن گفت اگه درد داشته باشی توی شکمت چون بتات پایین...اگه درد نداری هم ک سالمه...من چقد گریه کردم استرس کشیدم...الان شما دیدو گفتی پس طبیعی هست

الهی همه حال دلشون خوب باشه
واقعا گفتن خارج رحمیه ولی دکترم گفت هرکی گفته برای خودش گفته 

دوستمم ک الان چهار ماهش هست گفت من یک هفته تاخیری۲۰۰بود طبیعی هست ..دکترا جذبدا آدم میترسونن

استرس نداشته باش ۲ روز دیگه دوباره چک کن ببین ۲ برابر شده شاید لقاح دیر اتفاق افتاده اینجا من خیلیا میبینم با بتا های مختلف ولی بارداری سالم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
اخی الهی ...در حال حاضر فقط میگم خدا بچه سالم بده هر چی بود شکر

ان شاءالله

دختر برکته واقعا من شوهرم دوست داشت اولی پسر باشه اماازروزی ک صدای قلبشو شنید گفت ان شاءالله دختر باشه رفتیم آنمالی گفتن دختره  الان جونشوبراش میده حتما باید صبح از خواب بیدارش کنه ببوسدش بره سرکار دخترمم الان عادت کرده بیدارمیشه بعداینکه باباش بره باز میخوابه

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
ان شاءالله   دختر برکته واقعا من شوهرم دوست داشت اولی پسر باشه اماازروزی ک صدای قلبشو شنید گف ...

اره دخترا ایقد شیرینن ک سریع توی دل جا باز میکنن