2777
2789
عنوان

نگران‌ زندگیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 36 پست

تو ام بگو . من شوهرم در مورد دوست دختر قبلیاش حرف میزد همش هر جا میرفتیم میگفت یه بار به فلانی اومدم و از چرت و پرت ها . بعد منم بهش میگفتم مثلا یه بار گفتم دوست پسرم واسه تولدم برام این انگشتر رو خریده بود روانی شد چنان با مشت زد تو کابینت دستش ورم کردم بود بهش گفتم اگه دوست نداری نشنوی نباید بگی اونم لال شده الان

به خانواده خودش بگم بهتر نیست؟ 

به خانواده خودت ینی مادرت یا پدرت یکی حتما بگو من از اول نگفتم بعد ۳ ۴ سال اونقدر از این نقطه ضعف استفاده کرد که گفتم و اگه از اول میگفتم خیلیی کمکم میکردن 😑😑😑

اگ پدر مادرش شعور دارن بگو اگ طرف پسرشونو میگیرن نه بگذار از طریق خانوادت بفهمن 

نگران زندگیت نباش نگران خودت باش 

که اگه اصلاح نشه بیچارهای ممکنه بدتر هم بشه حتی

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای نگران تر ‌‌شدم، بدتر یعنی چی

ببین اگه خونواده خودت خوبن ب اونا بگو بهتره....البته بگم ک بحثای بزرگی میشه یکی از ما هم قبلا همین جور بود ب زنش میگفت اون دختر منتظرمه اگا میگرفتمش اینجور میشد اونجور میشد دختر عموم منو میخواد و از این حرفا تا اینکه ب خانوادش گف البته با ی بار گفتن ادم نشد و چن بار گفت و با کلی دردسر کمترش کرد و الانم ک بارداره خیلی اخلاق شوهرش بهتر شده ....

ببین اگه خونواده خودت خوبن ب اونا بگو بهتره....البته بگم ک بحثای بزرگی میشه یکی از ما هم قبلا همین ج ...

این میگه بین من و اونا چیزی نیست، تو زنمی ولی تلفن اینا اشکال نداره

وای نگران تر ‌‌شدم، بدتر یعنی چی

منظورم اینه که نیشو کنایش بیشتر میشه اذیتش به ندریج بیشتر  تو هم کم تحمل میشی و عصبی دیگه مثل اوایل حوصله نداری حلش کنی 

از همین اول این مشکلو اساسی حلش کن 

الان یکم حرمت بینتون هست که متاسفانه طبق معمول مردا حفظش نمیکنن😑😑😑😑

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

وا حرفای بی ربط می زنه بعدم عصبی میشه ک چرا ناراحت شدی!!!! ب نظرم ی چند بار اهمیت نده شاید دیگه تکرار نکنه... ولی اگه ادامه داد ی موقع مناسب جدی باهاش حرف بزن بگو اگه حرفات شوخیه ک اصلا جالب نیس و اگه جدی می گی خیلی مردی !! و اگه منو زندگیو دوس داری دیگه تمومش کن.... 

این میگه بین من و اونا چیزی نیست، تو زنمی ولی تلفن اینا اشکال نداره

چیییی؟

چه قدر بی چشم و رویهههه 

همین تلفنا کمکم زیاد میشه 

شاید داره امتحانت میکنه ببینه چقدر صبر میکنی زیر بار فشار اصلا بیکار نباش و کوتاه نیا حتما پیگیری کن حل بشه 

کتاب زنان زیرک پی دی افشو حتما الان بگیر بخون