2777
2789
عنوان

به نامزدم نميخوام زنگ بزنم

274 بازدید | 22 پست

اول از همه من مرد هستم، احساس ميكنم نامزدم افسار دست گرفته و هركاري ميخواد ميكنه هر روزم سر يه سري چيزاي بچه گانه بحث داريم ميخوام فتصله مبگي م تا امروز يا فردا ببينم زنگ ميزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم بهش زنگ بزن :|

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

هرجور دوست داری

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
بله دقيقا

خب نکن  دیگه 

منم کسی دوسش دارم  ازبس اومده دنبالم نازمو کشیده پرو شدم🤦‍♀️

کافیه یکی دو روز سرد باشی درست میشه

اینم بدون محبت حتما بکن ولی حیلی زیادش  از چشم میندازت

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
واقعا ؟ خودش ميگه دوست دارم اين مدلي

همه اینجوری دوست دارن 

و همچین مردی باعث وابستگی زیاد ی دختر میشه 

ولی محبت زیادی خوب نیس هرچیزی به جاش نباید همیشه بری باید متوجه خطاش  کنی  بفهمه بچه بازی نکنه همیشه نرو دنبالش 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
من الان باهاش قهر میکنم مطمعنم می‌هد دنبالم دیگه همین باعث میشه هی بچه بازی در بیارم و قهر کنم 

جالبه شخصیتت مثل منه منم مدام قهر می کنم تا نازمو بکشه. بهش هم گفتم پرروم میکنی میگه دوست دارم. ولی الان دو روزه خبری نگرفته دارم دق می کنم