2777
2789
عنوان

آیه گرافی 😍😍😍😍😍😍

113 بازدید | 8 پست

سلام😋😋😋😍😍

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اجی جون سید شهیدان اهل قلم منظورت کدوم بزرگواره(خاک ب سرم😂🤦‍♀️)

شهید آوینی

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

واقعا مرسیییییی عزیزم😍😍

اجرت با کاتب قرآن🙏

کمپین_انرژی_مثبت#  

انرژی-مثبت#  

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
مرررسی😍😍😍😍😍

فدات عزیزم😘

واقعا مرسیییییی عزیزم😍😍 اجرت با کاتب قرآن🙏 کمپین_انرژی_مثبت#   انرژی-مثبت#  

اجر من فقط برخداست عزیزم 😍😍😍😍😍😍تا وقتی خداوند هست 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اجر من فقط برخداست عزیزم 😍😍😍😍😍😍تا وقتی خداوند هست 

بله صددرصد

2790
2778
2791
2779
2792