2777
2789
عنوان

نی نی سایت ..............

243 بازدید | 47 پست

حس میکنم چقد وسیع شده و بزرگ 

انگاری تعداد کاربراش زیاده و شلوغ شده 

فقط ی سوال 

بنظرتون نمیشه گف چقد کاربر ‌داره سوال واسم پیش اومده 😐🤔

فک کنم به صورت تقریبی هم نشه گف چقد کاربر داره :/

بالای 5هزارتا کاربر فعال داره بقیشونم خواننده ی خاموشن

اها میگم خیلی زیاده 

نی نی سایت هم برا خودش کسی شده 😂

البته خیلیا هستن اصلا اینجا رو نمیشناسن 

اسمشم نشنیدن 

مثل تلگرام ، واتساپ اینقد معروف نیس بنظرم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بالای 5هزارتا کاربر فعال داره بقیشونم خواننده ی خاموشن

حالت خوبه؟؟

من تاپیک هایی رو دیدم که حدودا 38 هزار تا بازدید داشتن.

5 هزار تا که پشمم نیستن ک😐😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
حالت خوبه؟؟ من تاپیک هایی رو دیدم که حدودا 38 هزار تا بازدید داشتن. 5 هزار تا که پشمم نیستن ک😐😂

ارع منم دیدم 

ولی راس میگه خیلیاا خواننده خاموشن فقط میخونن عضو که نیستن تو سایت !

ممنون خدا بیشترشون کنه

مثلا تعداد بازدیدای این تاپیک ببین،.....102 هزار تاست😲😲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6741251/شوهرم-بهم-گفت-بوی-چربی-میدی-چاقی

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اها میگم خیلی زیاده  نی نی سایت هم برا خودش کسی شده 😂 البته خیلیا هستن اصلا اینجا رو نمیشناس ...

چون راجب همه چی اینجا تاپیک زده میشه ادم حتی اگه اینجا حساب کاربری هم نداشته باشه و اصلا نشناسش یه چیز سرچ کنه سریع نی نی سایت میاد براش بالا

سایت خوبیه اگه یکم بیشتر بهش رسیدگی بشه و اپشنای بیشتری برای کاربرا اختصاص بدن بهترم میشه

ارع منم دیدم  ولی راس میگه خیلیاا خواننده خاموشن فقط میخونن عضو که نیستن تو سایت !

اره. 

فک کنم فقط 7 هزار تا خواننده خاموش باشه

چون راجب همه چی اینجا تاپیک زده میشه ادم حتی اگه اینجا حساب کاربری هم نداشته باشه و اصلا نشناسش یه چ ...

ارع دقیقااا خوبه بد نیس 

ولی ای کاش سایت نبود 

اگه براش یه برنامه درست میکردن یه اپلیکیشن میساختن براش عالی میشد بنظرم

اینجوری تا وارد سایت نشی نمیدونی کی بهت پی ام داده 

ولی برنامه داشته باشه اعلانش میاد برات بدون اینکه واردش بشی مثل بقیه برنامه هاا تلگرامو و واتساپو و ... 

اونجا نشد بهت بگم گلم چون ریپلای نمیشد...منم وسواس بیماری دارم دکتر بهم قرص داده فعلا اما بازم فکرای ...

وای منم دکتر چی  رفتی ؟ 

روانشناس !

من دکتر داخلی رفتم گفتم استرس و اینا دارم قرص اعصاب نوشته میترسم بخورم میگن اعتیاد اوره و عوارض داره 

تو روانشناس رفتی مگ نباید روانشناس راه حل بده چرا دارو میدن ؟! 

چجوری میشه وسواس فکری و افسردگی رو درمان کرد ؟؟!!

😣😣😑😑

وای منم دکتر چی  رفتی ؟  روانشناس ! من دکتر داخلی رفتم گفتم استرس و اینا دارم قرص اعصاب ...

چون دگ از راه حل گذشته به من گفت همینجور ادامه بدی قرص اگه نخوری سال دیگه زیر بغلاتو گرفتن اوردنت ..😭😭😭گفت در کنار داروهات وقتتو پر کن فیلم و سریال ببین کارای مورد علاقتو انجام بده اما من حتی توی مهمونی هم فکرم درگیر میشع

چون دگ از راه حل گذشته به من گفت همینجور ادامه بدی قرص اگه نخوری سال دیگه زیر بغلاتو گرفتن اوردنت .. ...

تقریبا همسنیم تو 19 من 21 

قبلا میخره میکردم میخندیدم پیش خودم میگفتم مگ افسردگی هم وجود داره اصلا کسی افسردگی نمیگیره و مشکل روحی نیس و .... 

ولی حالا میفهمم چقدر سخته من هم وسواس بیماری دارم هم افسردگی همش استرس دارم نمیدونم چیکار کنم 

تو قرص خوردی بهتر شدی هنوز هم میخوری ؟!

بنظرت یه مسافرت برا درمان افسردگی خوبه ؟! 

تو علائمت چیه یکم میگی راجبش 

من کم اشتها هم هستم میگن از افسردگیه