2777
2789
عنوان

بگم مینویسه؟!

52 بازدید | 7 پست

سلام من یه آزمایش دارم که متخصص داخلی برام نوشته که باید الان بعد از چند ماه باید دوباره تکرار کنم الان دوماهم هست ریزش مو شدید دارم حالا میخواستم بپرسم به متخصص داخلی بگم غیر از آزمایش خودش اون آزمایش ریزش مو هم می‌نویسه یا برم پزشک عمومی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا برم همون پزشک عمومی آزمایش متخصص داخلی و آزمایش ریزش مو رو بگم اون بنویسه؟

متخصص داخلی عمومی هم داره اگه بد اخلاق نباشه مینویسه 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
یا برم همون پزشک عمومی آزمایش متخصص داخلی و آزمایش ریزش مو رو بگم اون بنویسه؟

اره👍👍برو . 😉بدرود😀

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اهاا یعنی متخصص داخلی هم می‌تونه آزمایش که مربوط به ریزش مو هم هست بنویسه؟!

آره عزیزم ولی خوب متخصص پوست و مو بهتر تحلیل میکنتش با این حال خود م داخلی هم میتونه برات تحلیل کنه

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
اهاا یعنی متخصص داخلی هم می‌تونه آزمایش که مربوط به ریزش مو هم هست بنویسه؟!

ميتونه من ازمايش تيروئيد و كم خونى دادم براى ريزش مو 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى