2777
2789
عنوان

بگم مینویسه؟!

52 بازدید | 7 پست

سلام من یه آزمایش دارم که متخصص داخلی برام نوشته که باید الان بعد از چند ماه باید دوباره تکرار کنم الان دوماهم هست ریزش مو شدید دارم حالا میخواستم بپرسم به متخصص داخلی بگم غیر از آزمایش خودش اون آزمایش ریزش مو هم می‌نویسه یا برم پزشک عمومی؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا برم همون پزشک عمومی آزمایش متخصص داخلی و آزمایش ریزش مو رو بگم اون بنویسه؟

متخصص داخلی عمومی هم داره اگه بد اخلاق نباشه مینویسه 

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
یا برم همون پزشک عمومی آزمایش متخصص داخلی و آزمایش ریزش مو رو بگم اون بنویسه؟

اره👍👍برو . 😉بدرود😀

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اهاا یعنی متخصص داخلی هم می‌تونه آزمایش که مربوط به ریزش مو هم هست بنویسه؟!

آره عزیزم ولی خوب متخصص پوست و مو بهتر تحلیل میکنتش با این حال خود م داخلی هم میتونه برات تحلیل کنه

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
اهاا یعنی متخصص داخلی هم می‌تونه آزمایش که مربوط به ریزش مو هم هست بنویسه؟!

ميتونه من ازمايش تيروئيد و كم خونى دادم براى ريزش مو 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز