2821
2789
عنوان

دخترخاله😢

1963 بازدید | 142 پست

واقعا دیگه اشکم داره درمیاد😢

هر وقت دخترخاله شوهرم،شوهرم رو میبینه،مث آهن که جذب آهنربا میشه میچسبه بهش😭😭

امشب هم به این بهانه که خالش اینجاست اومده خونمون☹

من با این وضعم خواستم پذیرایی کنم که شوهرم جلومو گرفت که خودش پذیرایی کنه😊

😢😢دختره بیشعور به شوهرم گفت:زحمت نکش عزیزم این دختره(حتی اسممو نگفت)میاره😭😭😭😭😭😭😭

دیگه کم آوردم😭😭😭کمکم کنین لطفا

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو دهنش سه متر بپره  دختره گوز😐

آخه پررو تر از این حرفاس

بعد از اونم به احترام مادرشوهرم نمیتونم چیزی بهش بگم☹

😂😂😂مرسی خندوندیم😘

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
وقتی ۱۷ سالگی ازدواج میکنی همین میشه دیگه

🤔🤔میشه توضیح بدی چرا؟

چقدر بی ادب و بی شخصیته     با اینجور آدما باید مثل خودشون رفتار کنی عزیزم

☹☹خب اگه منم اینجوری رفتار کنم،فرقم با اون چیه پس؟

چون سنت کمه.. احساسی هستی.. حس میکنی همه میخوان بهت آسیب بزنن،چشم ب زندگیت دارن..

قبول دارم تا حدودی،ولی واقعا عجیب نیس روابط اینجوری دختر خاله با پسر خالش؟

ینی الان من حس میکنم داره خودشو برای شوهرم لوس میکنه؟ینی هیچ منظوری نداره؟😑😑

قبول دارم تا حدودی،ولی واقعا عجیب نیس روابط اینجوری دختر خاله با پسر خالش؟ ینی الان من حس میکنم دار ...

منظور دار ک صد البته هست..

تو شوهرت و درست کن تا ب چراغ سبز اون عکس العمل نشون نده

🔻کلیه ی خدمات مژه و ابرو و آرایش دائم

منظور دار ک صد البته هست.. تو شوهرت و درست کن تا ب چراغ سبز اون عکس العمل نشون نده

☹☹تازه شوهرم بی محلی میکنه بهش که اینجوریه😢

☹☹خب اگه منم اینجوری رفتار کنم،فرقم با اون چیه پس؟

من نمی گم شما هم بی ادبی کنی خدایی نکرده منظورم اینه یکی دوبار محکم جوابشو بده به خودش اجازه نده به شما توهین کنه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی🙏
قبول دارم تا حدودی،ولی واقعا عجیب نیس روابط اینجوری دختر خاله با پسر خالش؟ ینی الان من حس میکنم دار ...

طبیعیه منم مثل توام تو این مورد خیلی حساسم😄

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی🙏
من نمی گم شما هم بی ادبی کنی خدایی نکرده منظورم اینه یکی دوبار محکم جوابشو بده به خودش اجازه نده به ...

آخه نمیتونم☹بالاخره چند سال ازم بزرگتره و هر چی بگم،چن وقت بعدش برای خودم بد میشه😑میگن این دختره چقد بی ادبه به بزرگترش توهین کرده😭😭

2824
2823
2791
2779
2792