2777
2789
عنوان

مرگ

114 بازدید | 8 پست

سلام.واقعا من اصن نمیفهمم چرا باید الان بابای من زیر خاک باشه ..خدا واقعا در حقم کم گزاشت ..بابام خیری ازاین دنیا ندیده بود از خودی ..تازه با ازدواج من که آرزوش بود میخواست یزره خوش'باشه .بعدم آرزوی دیدن بچه منو .دوسال و نیم پیش که ازدواج کردم تو سن ۳۶سالگی بابام خیلی خوشحال بود ..بعد گفتم بزار زود بچه دارشم بابام آرزو داره .خدا بهم یه دختر سالم داد ..بابام خیلی خوشحال شد..اما هنوز ۶ماهش نشده بود که فوت کرد ...انقدر این بچه رو دوست داشت .اولین نوه اش بود ..تازه میخواست طعم خوشبختیو بچشه که خدا گرفتش ازم...خدایاااااا آخه چرا..بابام هیچ خیری ندید از دنیا و آدماش ..نزدیکترین آدماش تو زندگی بهش نارو زده بودن ..خیلی مظلوم بود...خدایا من گله دارم....فقط میخوام برم پیشش همین..تکلیف بابای من که تو زندگی هیچ خیری ندید چی میشه ...رفتو نابود شد ...مگه نمیگین خدا عادله ...این عدالتش بود؟؟؟؟؟

اینطوری نگو عزیزم پس دخترت چی میشه گناه اون طفل معصوم چیه اگه خدای نکرده طوریت بشه دخترت چی میشه خدا رحمتش کنه پدر بزرگواتون و عزیزم براشون قرآن بخونید تا آرامش بگیرید .. بازگشت همه به سوی اوست

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه . همه یه روزی میمیریم برو سر خاکش براش خیرات بدین قران بخون تا یه جوری اروم بشی انشاءالله که اون دنیا جاش بهشته 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

خدا رحمتش کنه نابود نشده عزیزم هنوزم هست مطمئن باش بهت سر میزنه دیگه پیمانه عمر بابات همین قدر بوده دوشب پیش خواهرم خواب بابام دید گف گریه کردم گفتم بابا دلتنگتیم بی معرفت تو اصلا دلتنگ مایی گف بابا خندید گفت بابا من هرروز ب همتون سر میزنم الهی فداش بشم شما هم مطمئن. باش سر میرنه بهت

درکت میکنم منم تازه پدرمو از دست دادم.میدونستی توناراحت باشی بابات دورمیشه ازت به خوابتم نمیاد؟منم بیقراری میکردم به خواب کسی اومدگفته بودبگو دخترام بیقراری نکنن من اینجا اذیت میشم....باورکن توخوب باشی باباتم خوشحاله....اینا نصیحت نیس من دردتو۱۰ماهه کشیدم،تامیتونی قران و صلوات بخون برای پدرت هم اون درجش توی بهشت بالامیره هم خودت آروم میشی...من هروقت واسه بابام نمازوالدین یا قران و...میخونم ازش میخوابم ب خوابم بیاددقیقا همون شب خوابشو میبینم درصورتی ک قبلا فقط گریه وبیقراری میکردم نمیومدبخوابم یااگ میومد ناراحت بود....

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

مطمئنم باباهامون بهمون سرمیزنن....من ی شب خواب بودم بخاری خاموش شده بود خونه مثل یخ بود توی خواب دیدم بابام بهم پتوداد گفت دخترم چرا اینجوری میلرزی پتوبزن روت ازخواب پریدم داشتم از سرما یخ میزدم....میبینی بابام دیده بود ک من سردمه بهم سرزده بود،بابای توام میبینتت وقتی توناراحتی بنظرت خوشحال میشه؟،نه....اون میادبه دیدنت ب این امیدکه براش خیراتی بفرستی چشم انتظاره ولی میادمیبینه توفقط بیقراری میکنه ناراحت برمیگرده

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
مطمئنم باباهامون بهمون سرمیزنن....من ی شب خواب بودم بخاری خاموش شده بود خونه مثل یخ بود توی خواب دید ...

کاش'پیشم بود کاش خوشی میکرد برای نوه اش کاش'یه خیری میدید ..کاش خدا یزره دیگه مهلت میداد ...