2777
2789
عنوان

پولیپ

100 بازدید | 11 پست

پولیپ داشتم دکترم گفت حتما برای همونه باردار نمیشی یا سقط میشه یکبار باردار شدم اصلا نمیدونستم تو اقدامم نبودم یعنی دارو و زمان خاصی رابطه نداشتیم بعد رفتم آزمایش گفت بارداری بعد از دوروز باز شد رفتم دکتر عمل کردم الان که مشکلم حل شده باردار نمیشم  کلی هم دارو و آمپول مصرف میکنم اونموقع هیچ دارویی مصرف نمیکردم حتی ویتامین معلوم نیست چرا اینجوری میشه 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس رنگی مشخص شد 

منم قراره این ماه عکس رنگی بگیرم.قبلا تو سونوهام مشخص شده فیبروم ریز دارم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم قراره این ماه عکس رنگی بگیرم.قبلا تو سونوهام مشخص شده فیبروم ریز دارم

تو عکس رنگی همه چی مشخص میشه دکترم تو سونوی واژینال گفت یه چیزی میبینم مثل زایه گوشتی برام عکس رنگی نوشت که همون باعث شده بود یکی از لوله هام بسته بشه خیلی هم بزرگ بود اما هنوز بعد از چندماه باردار نشدم اونموقع که پولیپ داشتم باردار شدم  

خدایاشکرت

تو عکس رنگی همه چی مشخص میشه دکترم تو سونوی واژینال گفت یه چیزی میبینم مثل زایه گوشتی برام عکس رنگی ...

برا درمانش چیکار کردی؟عمل کردی؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

هیچ مشکلی هم نداشتم فقط عمل کردم جلوی بارداریم رو نگیره اما بازم باردارنشدم 

ان شاءالله باردار میشی عزیزم.ناباروری دلایل زیادی داره ک باید همش بررسی بشه.و اینکه سعی کنید اصلاح سبک زندگی کنید یعنی شیرینیجات و ترشیجات و سردیجات نخوری و رحم رو گرم نگه داری و..