شاید مسخره به نظر بیاد ، اما میخوام نظراتتون رو بدونم ،امشب خاله ام خونمون بود ، داداشم ۲۸سالشه اما عین بچه ها میمونه ، دلم نمیخواست جلوش بگه من کلاس زبان میرم ، چندین بار هم بهش تاکید کرده بودم که نگه ، چون دختر خودش زبان میرفت و حالا فکر میکنه مثلا از اون تقلید کردم ، خاله ام خیلی حرف حرفیه ، خیلی عذاب میکشم ، دوستان من مامان و بابام رو از دست دادم ، از مشکل وسواس فکری رنج میبرم اما الان بهتر شدم ، داداشتم و خاله ام درس خوندنم رو مسخره کردن ، شاید من خیلی حساس شدم ، رشته حقوق میخونم ، دلم میخواد سر به بیابون بذارم از دست داداشم ، با اون زندگی میکنم ، اونم مجرده عین من ،مشکل مالی ندارم خداروشکر ، دوست دارم درس بخونم اما همه مسخرش میکنن ، سر مسخره کردن های خاله ام برا کنکور درس نخوندم ، شاید بهونه باشه اما کلی دلم شکست . لطفاً با کلامتون قلبم رو آروم کنید ، التماس دعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.