2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خیلی حالم بده

89 بازدید | 16 پست

شاید مسخره به نظر بیاد ، اما می‌خوام نظراتتون رو بدونم ،امشب خاله ام خونمون بود ، داداشم ۲۸سالشه اما عین بچه ها میمونه ، دلم نمی‌خواست جلوش بگه من کلاس زبان میرم ، چندین بار هم بهش تاکید کرده بودم که نگه ، چون دختر خودش زبان می‌رفت و حالا فکر میکنه مثلا از اون تقلید کردم ، خاله ام خیلی حرف حرفیه ، خیلی عذاب میکشم ، دوستان من مامان و بابام رو از دست دادم ، از مشکل وسواس فکری رنج میبرم اما الان بهتر شدم ، داداشتم و خاله ام درس خوندنم رو مسخره کردن ، شاید من خیلی حساس شدم ، رشته حقوق میخونم ، دلم میخواد سر به بیابون بذارم از دست داداشم ، با اون زندگی میکنم ، اونم مجرده عین من ،مشکل مالی ندارم خداروشکر ، دوست دارم درس بخونم اما همه مسخرش میکنن ، سر مسخره کردن های خاله ام برا کنکور درس نخوندم ، شاید بهونه باشه اما کلی دلم شکست . لطفاً با کلامتون قلبم رو آروم کنید ، التماس دعا

اول از همه، خدا پدر مادرتونو رحمت کنه:) 

دوما، درس خوندن تنها چیزیه ک مسخره کردن نداره، و ادامه تحصيل خیلی چیز خوب و مفیدی هست برات

کسی که چیزیو نداره، و نمیتونه داشته باشه رو مسخره میکنه

اصلا برات مهم نباشه، ادامه بده 

عزیزم شرایطت سخته و حساس شدی. حتما حتما از یه روانشناس خوب و حرفه ای کمک بگیر

کلاس زبان الان همه میرن دیگه ، فقط دختر خالتون که نمیره که شما تقلید کنید، عزیزم حتما کمک بگیر اینجوری خیلی سخت میشه برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرایطت سخته و حساس شدی. حتما حتما از یه روانشناس خوب و حرفه ای کمک بگیر کلاس زبان الان همه می ...

راست میگید عزیزم ، وای الان قرص آرامبخش میخورم ، وگرنه کلی گریه میکردم سرش😂 ، روانی شدم به قرآن ، چیکار کنم حرف مردم برام مهم نباشه؟

سلامت باشید عزیزم ، آره دقیقا داداشم و خاله ام بی سوادن

خب پس،، توام بدون چون خودشون سواد ندارن، مجبورن مسخره ات کنن،،، سعی کن زندگی روو محور خودت بچرخه، کاری به بقیه نداشته باش

سلامت باشید عزیزم ، آره دقیقا داداشم و خاله ام بی سوادن

خب پس،، توام بدون چون خودشون سواد ندارن، اینجوری میکنن،،، سعی کن زندگی روو محور خودت بچرخه، کاری به بقیه نداشته باش

خب پس،، توام بدون چون خودشون سواد ندارن، مجبورن مسخره ات کنن،،، سعی کن زندگی روو محور خودت بچرخه، کا ...

😂داداشم که یک فوق دیپلمه مسخرس ، خاله ام هم پنج کلاس سواد داره