2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
قربونت عزیزم حتما ممنونم انشالله

💞💞💞

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دارد زمان آمدنت دیر می شود ... 

دارد جوان سینه زنت پیر می شود ... 

تقصیر گریه های غریبانه شماست ... 

دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگه خواستید من جاتون میخونم🥰🥰🌹🌹

ممنون میشم اگر این لطف رو در حقم بکنید 🌸🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ممنون میشم اگر این لطف رو در حقم بکنید 🌸🌸

حتما عزیزم باعث افتخارمه🌹🌹 انشاءالله کوچولو نازنینتون به زودی لباس عافیت و شفا بپوشن به حق شهید امروز🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام علیکم خدمت عزیزان حاضر در تاپیک 

ان شاءالله این نکته ها رو درنظر بگیرید:

در تاپیک چله هیچ متنی جز گزارش از انجام ارسال نخواهد شد(حتی دلنوشته؛حتی احوال پرسی)

ان شاءالله یک تاپیک مخصوص احوال پرسی و شوخی های مثبت شرعی می‌زنیم 

در تاپیک کلاس هم فقط سلام واعلام حضور ودرجواب سلام لایک کافیست؛سوال آزاد هست پیرو موضوع مهدویت و اخلاق و لاغیر؛لذا سعی کنید که به دانشتون اضافه کنید و مغتنم؛بشمارید این موقعیت رو؛

ان شاءالله خودتون رو آماده کنید که قرار هست اتفاقات مبارکی بیفته؛

@عطرنرجس1400  

تگ بفرمایید خانوم نماینده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
هنوز نگفتن نمازش چطوره  فک‌کنم نماز ساده باشه مثل نمازصبح

سلام.  من تویه چله نماز استغاثه به امام زمان (عج) شرکت کردم واقعامیترسم نتونم ولی بازم اطلاع بدیددقیق چجوریه وچندرکعته؟ ممنون

سلام علیکم خدمت عزیزان حاضر در تاپیک  ان شاءالله این نکته ها رو درنظر بگیرید: در تاپیک چله هی ...

سلام سادات خانم. 

لطفابگیدنمازچطوریه وچندرکعته؟ آخه من ی چله نماز استغاثه به امام زمان شرکت کردم ازامروز شروع شده میترسم نتونم. 

سلام سادات خانم.  لطفابگیدنمازچطوریه وچندرکعته؟ آخه من ی چله نماز استغاثه به امام زمان شرکت کر ...

این رو حتما شرکت کنید 

۲رکعت هستش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقیان ....

و آنجا که دو دریا به هم می‌پیوندند،

و ... یَخْرُجُ مِنْهُما اللّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ،

و از آنها

مروارید و مرجان هایی، برای بشر رونمایی می‌شوند که روزی سبب درخشش تمام زمین خواهند بود.

🌸شب آسمانی ترین پیوند زمین مبارک باد🌸

💫💍 ازدواج_نورانی 💍💫

✨چه وصلت مبارکی ست
✨که عاقد آن خدا باشد،
✨این بار علی (علیه‌السلام) ابوالبشر
✨و حوا نیز فاطمه (سلام‌الله‌علیها)!
✨این ازدواج آسمانی
✨فخر تمام عالمین است!

💫🌺سالروز ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه مبارکباد🌺💫

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
2829