2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
اینجا تاپیک‌مخصوص نماز قراره بزنیم برای نماز صبح ظهرو عصر و مغرب و عشإ؛برای کسانیکه می‌خواهند اول و ...

عزیز سام خیلی عالی

عزیز اعمال امروز دیروز انجام دادم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
این پروفایلم هم شما گفتین عوض کردم  البته دخترم زحمتشو کشید متوجه نشدم سادات جان  بقیه ...

لغو دوستی ها ربطی به چیزی نداشت 

قبلا هم گفته بودیم ممکنه نباشیم!!!!و اون قضیه امتحانی بود برای عده ای که مشخص شدرفتارشون؛اینکه متکی هستید به گروه و اینکه گفتید بدتون میاد ازاین رفتار ها ربطی به مسئله ای که بوده و برداشت کردید نداره؛پس در چله ی دوستان  دیگرشرکت کنید؛چون اینجا ان شاءالله قرار هست همه مشارکت کنن؛درپناه خداباشید عزیزم🌹🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز سام خیلی عالی عزیز اعمال امروز دیروز انجام دادم

سام؟وعلیکم السلام عزیزم 

احسنت 🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ممنونم عزیزم ازت  شما  خیلی خوب  وبزرگواری قشنگم امیدوارم به اون چه که لایقشی برسی

قربونت گلم ⚘⚘

چ دعای قشنگی 😍😍

خییلی ممنونم عزیزممم الهی آمین 🌹🌹

منم ازخدا برات میخوام زندگیت همیشه سرشار از آرامش باشه 🙂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سام؟وعلیکم السلام عزیزم  احسنت 🌹

عزیز ببخشید سلام

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
لغو دوستی ها ربطی به چیزی نداشت  قبلا هم گفته بودیم ممکنه نباشیم!!!!و اون قضیه امتحانی بود برا ...

چشم درچله دوستان دیگر شرکت میکنم😂😂😂

ومن الله توفیق 

اینجا تاپیک‌مخصوص نماز قراره بزنیم برای نماز صبح ظهرو عصر و مغرب و عشإ؛برای کسانیکه می‌خواهند اول و ...

واای عالیهههه 😍😍😍

من موافقم  

فقط من نماز رو دروقت فضیلت دوس دارم وسعی میکنم بخونم همیشه 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@عطرنرجس1400     عزیزم خیلی خوبه که نماز اول رو دوستداری احسنت

هم پرسیدم از مرجع تقلید هم تحقیق کردم ک وقت فضیلت ثواب نمازها بیشتره .😊

خییلی خوبه تاپیک بزنیم برای نماز اول وقت 

بیشترشور وشوق ایجاد میشه مخصوصا برای نماز صبح 😍😍

سلام خواهری،یه صفحه برات تایپ کرده بودم نتم قطع شد ارسال نمیشد،ریپلای هم نمی دونم چرا نمیشی هرکارمیکنم،خوبی؟🥰

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
بله گلم ولی نتونستم آخرش

بیا تاپیکم هروقت بیکاربودی برات توضیح میدم 

هم پرسیدم از مرجع تقلید هم تحقیق کردم ک وقت فضیلت ثواب نمازها بیشتره .😊 خییلی خوبه تاپیک بزنیم برا ...

احسنت همینطور هستش دوستداریم تمام اعضا نماز اول وقت بخونند؛این گروه بایدبه قوانین معنوی هم پایبند باشه 

که در تاپیک کلاس مشق انتظار و درس اخلاق مطرح می‌کنیم ان شاءالله

چشم درچله دوستان دیگر شرکت میکنم😂😂😂 ومن الله توفیق 

احسنت 

بدرود عزیزم🌹🌹🌹