2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
الهی آمین 🤲 نمازاول وقت واقعا لذت وحس خاصی داره  ان شاءالله ازالان تا اخرعمر نصیب تمامی اعضا ...

ان شاءالله 🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
فعلا بخوانید  تا روز اول رومشخص کنیم برای چلهمنتهی از امروز تهذیب نفس تا محرم به مدت۴۰روز؛لازم ...

سلام مجدد

انشاءالله منم سعی خودم رو میکنم 

اگه تو این جمع کسی رو رنجوندم حتما بدونید ناخواسته بوده واقعا هیچوقت دلم نمی‌خواد کسی ازم برنجه و ‌‌ببخشید منو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیره عزیزم راضی هستیم از شما شاگرد زرنگ کلاس ان شاءالله که در خدمتتون باشیم و فیض ببریم از حضورتون

شمابزرگوارید ممنونم ازشما😍🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهی آمین 🤲 نمازاول وقت واقعا لذت وحس خاصی داره  ان شاءالله ازالان تا اخرعمر نصیب تمامی اعضا ...

انشاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سالها ارزو داشتم خدا پسری عطا کنه بهم که سرباز اقا باشه نشد لایقش نبودم شما نی نی دارید😍😍😍😍 دع ...

عزیزم ،بله🥰لطف دارین محتاجیم،چشم😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
احسنت  احوالات تون چطوره؟نماز اول وقت هستش؟؟

ممنونم عزیزم خوبم شما خوب هستین ان شاءالله

نماز صب گاهی قضا میشه متاسفانه  

در تلاشم و بی نهایت دوس دارم نماز صبحم اول وقت باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام مجدد انشاءالله منم سعی خودم رو میکنم  اگه تو این جمع کسی رو رنجوندم حتما بدونید ناخواسته ...

احسنت 

میبوسیم پیشانی نورانیتون رو عزیزدلم 

عزیزان این جمع به لطف خداوند و حضرت کنار هم جمع شدیم

نگزارید به صرف یک سوءتفاهم از طرف عده ای که دوستدارند جمع از هم بپاشه؛این اتحاد از بین بره 

پس سعی کنید دلتون رو از هرچه بدیست خالی کنید 

که دلی که پراز حسد و کینه و دشمنی باشه لایق محبت حضرت نیست

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام مجدد انشاءالله منم سعی خودم رو میکنم  اگه تو این جمع کسی رو رنجوندم حتما بدونید ناخواسته ...

عزیزمممم چ روحت بزرگه ک عذرخواهی میکنی😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنونم عزیزم خوبم شما خوب هستین ان شاءالله نماز صب گاهی قضا میشه متاسفانه     در تلاشم و ...

ان شاءالله درست میشه درست میشه درست میشه🌹🌹

ان شاءالله درست میشه درست میشه درست میشه🌹🌹

ان شاءالله

ممنون از این همه انرژی مثبت   

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
فدات شم گلی😘😘❤️ 

خدانکنه گلم ❤❤😍😍⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم من اصلا زحمتی نمیکشم‌ 😃 واسه امام زمان عج که اینها کار خاصی نیست 🤗 همینکه الان ناراحتی &nb ...

راستش من خیلی وقته تو فضای مجازی دنبال گروهی هستم که به نام صاحب الزمان باشه تا اینکه بوسیله یه دوست با گروه شما آشنا شدم ...امروز یک آن احساس کردم با پر حرفی هام بدون اینکه منظوری داشته باشم دلی رو رنجوندم💔خیلی ناراحت شدم و دلم گرفت  خدا منو ببخشه 🤲🤲🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚