2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28858 بازدید | 4891 پست
عزیزم ممنون انشالا امام زمانم قطعا برای همه این دوستان دعا خواهند کرد  و قطعا امام حسین هم انش ...

سلام عزیزم . بله حقیقتا همینطوره 😊

الهی آمین 🤲

عزیزم من واسه تمام کسانیکه اسم نوشتن دعا میکنم شماهم همینطور البته قبلا هم میشناختمت وواسه خواهرزادت دعا میکردم 😍😍

ان شاءالله همه چی درست میشه نگران نباش عزیزم 🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندمورد از ویژگی های  یاران حضرت:

مهربان 

شوخ طبع 

محترم 

دلسوز

هم صحبتی خواهری

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام عزیزم . بله حقیقتا همینطوره 😊 الهی آمین 🤲 عزیزم من واسه تمام کسانیکه اسم نوشتن دعا میکنم شم ...

قربونت عزیزم... انشالا هرجا موندی امام زمان رو قسمش بدی به چشم انتظاریش به عمه ش زینب توسل حتما حل میشه.. قربونت ابجی ِِ گلم... ممنون یک دنیا 🙏🙏🌹🌹

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺

مطمئن باشید اگر ما نباشیم هم حضرت یار خواهند داشت پس با شور و شوق مودت ایجاد کنید؛

ساکت نباشید هم صحبتی کنید!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام اخه گفتن این تاپیک حرف نزنیم 

وگرنه قوربانت بشم 

تاپیک یاران ائممه باید پراز شور و شوق و شوخی و محبت و کمک باشه 😃😃😃😃😃😃😃😅😅😅😅😅😅😅😅

روز اول السلام علیک یا حضرت مهدی 😍😍😍😍

قربونت امام زمانم ..خیلی شرمندتم ولی خب باز شمایی که منو دعوت کردی به این تاپیک...باز جای شکر هست هنوز نور امید به خوب شدنم هست 😅😅😅😅😅

اخه تواین زمونه شیعه و انسان واقعی شدن سخت شده.. 

شیعه که اصلا حساب نمیشم...شاید محب و دوست .. 

ولی انشالا با تلاش بشم... 

خب زیاد حرف زدم...😂😂😂😂 ابجی جان صاحب تاپیک ببخشید زیاد حرف میزنم🙏🙏🙏😅😅😅😅

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
قربونت عزیزم... انشالا هرجا موندی امام زمان رو قسمش بدی به چشم انتظاریش به عمه ش زینب توسل حتما حل م ...

بله کاملا درسته 🌹

ان شاءالله ک خیره عزیزم 😊

یکم ریلکس باش خودتو بسپر بخدا درست میشههههه

ان شاءالله 😊

شاید خیلی ها ندونن حضور و وجود امام زمانمون عج چقد باعث‌ دلگرمی هست 

اصلا الان تو این طرح بحث حاجت نیست بحث یار واقعی بودن هست  تمرین کنیم واسه حاجت خودمون آقا رو صدا نزنیم  واسه وجودمقدسشون  واسه سربازش بودن صداش کنیم و بیادش باشیم  ان شاءالله ک ی گروه متحد وخالص بشیم و‌دعاهامون  واعمالمون  تاثیربذاره در نزدیک شدن ظهور  😊

الهی آمین الهی آمین 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بله کاملا درسته 🌹 ان شاءالله ک خیره عزیزم 😊 یکم ریلکس باش خودتو بسپر بخدا درست میشههههه  ا ...

😍😍😍😍امین 

سلام اخه گفتن این تاپیک حرف نزنیم  وگرنه قوربانت بشم  تاپیک یاران ائممه باید پراز شور و ...

عزیزم انگار با دقت عنوان تاپیک و پست بعدی رو نخوندی😀

نوشته شده ازساعت ۲۳ شب تا دوساعت قبل نماز چت ممنوع 

چرا؟ چون اونموقع وقت استراحت هست واگه اینجا باشیم قطعا واسه نمازصبح خواب میمونیم .

بقیه ساعتها هم اشکالی نداره چت کردن طبق قوانین عنوان 😀.

گفتیم مطالب ب اشتراک گذاشته نشه بدلیل اینکه پستهای مدیرمون سادات جان قاطی نشه با بقیه و یجور درسه برای ما 

مااومدیم اینجا یادبگیریم ازکسانیکه تجربشون ازما بیشتره 😊

قبلا هم ما گروه مهدوی داشتیم .ان شاءالله بیشتر آشنا میشی با جو تاپیک و دوستان عزیزمون🙂

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

🌹روز اول 

السلام علیک یا مهدی عج الله💚🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚🌹

مطمئن باشید اگر ما نباشیم هم حضرت یار خواهند داشت پس با شور و شوق مودت ایجاد کنید؛ ساکت ...

سلام و عرض ادب خدمت خواهر خوبم🌹🌹🌹💐💐💐

ان شاءالله که شاد و سر حال باشید ❤🌹

لطفا منو خانوادم رو از دعای خیرت فراموش نکن 🙏🙏🙏🌹🌹

نمیتونم تو تایپک شما پیام بزارم  نمیدونم چش شده

سلام عزیزم اشکال نداره اینجا پست بزار 

عزیزم انگار با دقت عنوان تاپیک و پست بعدی رو نخوندی😀 نوشته شده ازساعت ۲۳ شب تا دوساعت قبل نماز چت ...

😂😂😂😂وای ابجی من فک کردم گفتید دوساعت به نماز صبح مونده .. و ساعت 11 چت فقط میتونید 😂😂😂😂😂😂

قربونت راحتم کردی راحت چت بزارم 😂😂😂

مامانم میگه اسن روزها هواست سر جاش نیس 😂😂

سلام می دونم گفتین تو تاپیک صحبت نکنین ولی اولین روز چله مصادف شد با بی بی چک مثبتم ان شاء الله خیره لطفا دعا کنید بعد دوتا سقط برام بمونه هنوز به شوهرم نگفتم 

وی نکته دیگه اینکه من الان باید نماز بخونم اگر آره چجوری لکه بینی خیلی کم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید الان 3روز میشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز