2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

@sanazzzzzzzaaaammmmm    

عزیزم این عکس 👇

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام  روزچهارم🌹 السلام علیک یاصاحب الزمان (عج)  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل ...

سلام عزیزم خییلی ازت ممنونم ک هرروز منظم گزارش میدی 😍😍

ان شاءالله آقا صاحب الزمان  عج  یارویاورت باشه😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسیار ممنونم عزیزم  🌹عزیزم یک جمله ارسال میکنیم که همه همین جمله رو قرار بدن و بعد یک صلوات س ...

قربان شما 😍😍❤❤

منتظرم جمله رو بگید ک همه رو تگ کنم صبحی ۱۰ نفرو تگ کردم برای تغییر عکس هنوز بقیه موندن  گفتم همزمان با امضا بگم بهشون ! 

تیره ترین سبز همین رنگ هست ک در امضای من میبینید 

لینک تاپیک بنظرم اگه آبی باشه بهتر مشخصه ک لینک هست

چون معمولا لینکها آبی رنگن ،

اگه یک رنگ باشه شاید اشتباه بشه  ، دیگران فک کنن متنه 

😍 اما نظر شما ارجح هست 😊

روز 4 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

اللهم عجل لولیک الفرج 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

دوستان زحمت می کشین برای مادرم ی حمد بخونین

لطفا برای مادرم دعا کنید بیست روزه به شدت استخون درد گرفته چندبار دکتر رفته میگن کرونا نیست بدنش لرز میکنه الان چند لایه لباس پوشیده تو این گرما حتی دستکش پوشیده استخوانش مخصوصا شبا خشک میشه نمیتونه بخوابه آزمایش داده دعا کنید چیزی نباشه و زود خوب شه 

بابام صبح نشسته گریه کرده از غصه ش خیلی نگرانش هستیم 

الهی امام زمان آمین گوی دعاهاتون باشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

سلام بر سادات جان و سلام بر فرشته عزیزم

منم روز چهارم زیارت عاشورا رو قرائت کردم💚💚💚💚

السلام علیک یا صاحب زمان( عج )💚❤

الهم عجل لولیک الفرج.💚💚

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنونم ازت عزیزم 🌹🌹 ازینکه اعلام کردی 😍😍

به عنوان روح 👻عروسخانمااا خواهش میکنم عزیزم، 🌺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خودت بهتر شدید یا ساعات خواب؟ کربوهیدرات مصرف می‌کنی به خوبی؟

خوابم بهتر شده،خیییییلی کم استفاده میکنم عزیزم

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزم 🌹 نبودی گلمون کم بود 😍😍

سلام ب روی ماهت خواهر جونم،کم سعادتی بود نتونستم چن روز بیام عزیزدلم😘💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خوابم بهتر شده،خیییییلی کم استفاده میکنم عزیزم

بیشتر استفاده کن تا انرژی داشته باشی عزیزم🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام بر سادات جان و سلام بر فرشته عزیزم منم روز چهارم زیارت عاشورا رو قرائت کردم💚💚💚💚 السلام عل ...

وعلیکم السلام عزیزم 

جز۵۰یارحضرت مهدی جانمان؛

ان شاءالله سلامت باشی عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
بیشتر استفاده کن تا انرژی داشته باشی عزیزم🌹

سلام خوبین؟

نبودید چرا؟

من خیلی کم میام چون واقعا وقت خالی پیدا نمیکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج