2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28859 بازدید | 4891 پست

@امoالمصائب1135  

سلام سادات جان سحرتون بخیر 🥰

تمامی بچه ها ک اعضای اصلی هستن رو تگ کردم وبهشون خبردادم امروز کلاس داریم و گفتم که عنوان تاپیکها رو لایک کنن .

ببخشید همیشه من نیمه شبها پست میزارم🙏

بخاطر کارای خونه نتونستم سرشب اطلاع رسانی کنم عذرمیخوام

امشب دیگه آخرین شبه اینموقع پست میزارم قوووللل 🤗

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@sepidpar     @dokhi75     @ماهور68     @یوکابد۷۷   &nb ...

سلام گلم

ممنونم از اطلاع رسانیت چشم یادداشت میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@بقچم     @عشق55     @گلعنبر     @یوکابد۷۷ ‍  @نا ...

سلام عزیزم ممنون اطلاع دادین

خسته نباشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نماز امروز به نیابت از دوست خوبم

@parinnn  

انجام شد.

دیروز هم خوندم نشد گزارش بدم

ان شاءالله که حاجت روا بشی عزیزم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سایت خرابه  یا نت ضعیفه یا آنتن نداری  من غروبی هرکار کردم نتونستم تاپیکای سادات جان رو ...

انتن که دارم 🌹

فک کنم سایت خرابه هنوزم همون طوره ان شاءالله تا بعد از ظهر درست بشه🤲😔

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
@sepidpar     @dokhi75     @ماهور68     @یوکابد۷۷   &nb ...

سلام عزیزم من از دیروز بعداظهر نمیتونم داخل تاپیک شما و سادات جان بشم ، اعمال امروز انجام دادم انشاالله اگه خرابی از سایته تا بعداظهر خوب بشه 💚❤

سلام بله میشه... چله شما از امروز شروع میشه  دستور خواندن چله رو میدونید؟ به همون نحو انجام بد ...

سلام عزیزم ... خوبین.. نحوه خوندن رو نمیدونم... ولی اگه اعمال دیگه داره ... پوزش میخوام شاید نتونم.. ولی خود زیارت عاشورارو میخونم... نماز هم کسی نیس بخونه... قربونت عزیزم... حالا من همین زیارت عاشورارو میخونم... حتی جزو چله هم نشه... ممنون اجرتون با امام زمانم😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
@بقچم     @عشق55     @گلعنبر     @یوکابد۷۷ ‍  @نا ...

ممنون عزیز

سلام . عزیزم تمام اعمال رو باید انجام بدی فقط زیارت عاشورای خالی نه . همه ی اعمال رو خودت انجام بد ...

سلام عزیزم... ممنون ... چون ممکنه فراموش کنم.یا بدلایلی نتونم .. شرمنده انشالا حاجت دلتون روا ... چله تون قبول .🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏. 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
سلام عزیزم ... خوبین.. نحوه خوندن رو نمیدونم... ولی اگه اعمال دیگه داره ... پوزش میخوام شاید نتونم.. ...

سلام دوست مهدوی عزیزم 😍

سخت نگیرین ،اعمالش راحته 

نمازتون من از امروز میخونم 

قبل شروع زیارت یه تسبیح الله اکبر بگو،بعد زیارت ۱۱ بار سوره توحید ،دوباره یه تسبیح الله اکبر

قبول باشه انشاءالله

سلام دوست مهدوی عزیزم 😍 سخت نگیرین ،اعمالش راحته  نمازتون من از امروز میخونم  قبل شروع ...

😅😅😅 ابجی میترسم یادم بره ... بخدا 😅😅😅 بخاطر همون مدیون چله نشم... چون این روزها هواس پرتی دارم😅😅😅 قربونت ممنون از لطف و محبتت ... 

ولی چون ممکنه باز بخاطر مشغله هایی که دارم ممکنه یادم بره عزیزتراز جان 😍😍😍 من همون زیارت عاشورا رو میخونم .. حالا جزو اعضای چله هم نبودم اشکالی نداره... 

انشالا حاجات دل همگی روا ... 😍😍🌹🌹🙏🙏🙏

😅😅😅 ابجی میترسم یادم بره ... بخدا 😅😅😅 بخاطر همون مدیون چله نشم... چون این روزها هواس پرتی دارم ...

خواهش میکنم ❤

هرجور راحتی گلم ،قدمت سرچشم

قبول باشه انشاءالله

سلام عزیزم فاطمه حالش خوب نیست نتونستم بیام خودمم حالم خوب نیست ی گوشم پرده اش پاره سده  خی ...

بلا دوره ان شاء الله 😥 نگران نباش عزیزم 

ان شاء الله همه چی به خیر میگذره 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
2824
2823
2791
2779
2792