2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
نماینده ها من ی پیشنهاد دارم براتون  خصوصی نمیشه دونه ب دونه بگم اینجا میگم ؛ بنظر من برای ...

چرا خیلی خوبه عزیزم😍فقط شاید سر تایم مورد نظر به توافق نرسند بچه ها،اینم هست 

یه جوری هماهنگ شیم که همه بتونیم سراون ساعت بزاریم مطالب مون رو

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
نماینده ها من ی پیشنهاد دارم براتون  خصوصی نمیشه دونه ب دونه بگم اینجا میگم ؛ بنظر من برای ...

عزیزم فقط قضیه لوگوی مشق انتظار رو متوجه نشدم ،یعنی چه جوری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بانو خوب هستین الحمدلله... نگران شدیم 💔😔

وعلیکم السلام عزیزم ؛نگران هیچ چیز نباشید 

الان مهمترین چیز تهذیب نفس هست 

تهذیب نفس کامل بشه دعای ظهور تاثیر گذارتر هست واثرات چله هم بهتر بر قلبتون خواهد نشست و خیر رو درک خواهید کرد؛برید تبلیغ کنید برای چله عده ای قطعا باشما خواهند اومد برای چله ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم فقط قضیه لوگوی مشق انتظار رو متوجه نشدم ،یعنی چه جوری؟

ان شاءالله ب توافق برسید 

اینطوری 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

احسنت 

همه ی عزیزان حتما انجام بدهند

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
اها😘ممنون عزیزم پس اول این عکس رو بزاریم بعد مطلب رو اره؟

ن عزیزم شما ک کلیپ باید بذاری باید ی برنامه ای رو نصب کنی  عکسی ک توپروفایلمون هست ک لوگو هست بزاری داخل فیلمی ک قراره ب اشتراک بذاری .

براتون میفرستم برنامه رو .

حالا خانومای واردتر بیان ببینم چطور میشه لوگوی خالی داخل فیلم و عکسا گذاشت بدون زمینه پشتش .

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ن عزیزم شما ک کلیپ باید بذاری باید ی برنامه ای رو نصب کنی  عکسی ک توپروفایلمون هست ک لوگو هست ب ...

اوکی عزیزم چقدر جالب میشه اونطوری😍باش عزیزم منتظرم بفرس

وای فدات بشم خواهریم نمیدونم چرا اینجوری شد چندبارم پستمو پاک کردم از اول گذاشتم باز تگ نشد دست گلت ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️❤️❤️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
علیک سلام عزیزززدلم 😍😍 اشکال نداره گلممم نمیتونی تگ نکن  همین عکس ها هم بذاری ما میبینیم میخ ...

دیگه روم نشد اونم بپرسم ولی خودت اینقده ماهی که یادت بود عزیزم ایشالله که با خانوم فاطمه زهرا همنشین بشی مهربون💐💐💐💐💐💐😘😘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام عزیزم من موافقم... حتی میتونیم این کارم بکنیم، برای توافق راحت تره اما انجامش از روش تو سخت تره😐

اینکه نماینده ها حداکثر تا ساعت 5 عصر مهلت دارند مطالب رو بذارند بعد یه نفر صفحات مطالب رو یادداشت میکنه و همه رو تگ میکنه. من مشکلی ندارم برای این کار 

مثلا مینویسم دوستان عزیز ص فلان کلیپ فائزه، ص فلان پیام مهتاجبانو و....  و بعد دوستان رو تگ میکنم 

هرکس هم قبل تگ من اون پست هارو لایک کرده بود من دیگه تگش نمیکنم و کار راحت تر میشه 

اگر موافق هستین من انجام میدم و نماینده ها فقط کافیه منو تگ کنند توی مطالبشون🤗

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

سلام به همه ی عزیزان  این چند روز اینترنت شهرمون قطع شده بود هیچی برام مهم نبود فقط عذابم از این بود که نمیتونستم بیام اینجا واقعا حس خفگی داشتم.

نماز دیروز و امروز به نیابت از دوست خوبم

@mamanpaniya  

انجام شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ن عزیزم شما ک کلیپ باید بذاری باید ی برنامه ای رو نصب کنی  عکسی ک توپروفایلمون هست ک لوگو هست ب ...

فقط منم این لوگو گذاشتن و اینا بلد نیستم فرشته جونم🙈🙈

سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

سلام به روی ماهتون

با اینکه وقت خیلی کمی هست اینجا هستم ولی واقعا حس خیلی خیلی خوبی نسبت به شما و این جمع پرنشاط دارم، ان شاءالله که همیشه سالم و سلامت باشین و هرچه زودتر خوب خوب بشین و ما رو از حضور پر مهرتون دریغ نکنین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃