2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
سلام سادات جانم خوش اومدین میشه ب امید خدا از فردا چله رو شروع کنم؟

لا اله الا الله📿

@عطرنرجس1400  

عزیزان 

امروز رو اولین روز چله نیت کنید و روزهای قبل رو هدیه کنیدبه حضرت مهدی عج به نیابت از مادرمون زهرای مرضیه سلام الله علیها ؛پس عزیزان تازه وارد خیالشون راحت باشه؛

ان شاءالله خیره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

🌹روزچهار   السلام علیک یا مهدی عج الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه 

روز چهارم 

السلام علیک یا مهدی عج الله

سلام به همه  روز چهارم  السلام علیک یا مهدی عج الله

وعلیکم السلام عزیزم 

حفظکم الله 🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

عرض ارادت خدمت سادات عزیزم ..فرشته جون خواهر مهربونم وبقیه خواهرای عزیزم

من اگه این روزا کم حرف میزنم چون دخترم فردا کنکور داره ودلم آشوبه میام سر میزنم ومطالبو میخونم اصلا اینجا تنها  جاییه که بهم آرامش میده ..شاید بین شماعزیزان کمترین بنده خدا من باشم لطفا با دلهای پاکتون براش دعا کنید که به خواستش برسه چون روحیشو خیلی از دست داده وهرچی هم باهاش صحبت میکنم که این قضیه اونقدر اهمیت نداره نمیتونم قانعش کنم ..به هر حال خواستم بدونید من کوچیک همتون هستم

عرض ارادت خدمت سادات عزیزم ..فرشته جون خواهر مهربونم وبقیه خواهرای عزیزم من اگه این روزا کم حرف میز ...

نگران نباشید آینده ی خوبی دارند و دانشگاه خوبی خواهند رفت ان شاءالله