2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
ممنون عزیزم یه سوال دیگه:تا الان تعداد حدیث ها چند تا شده

فقط دیروز عکس نوشته گذاشته یدونه .

هر۳ روز یدونه میذاره حدیث

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
علیک سلام عزیزدلم  نه  😂😂😂😂 یکم فلافل آم  اده بود ی تفتی دادم خوردم مجرد بودم ی دوروزی ...

نوش جونت عزیزم

شیرازی بودنت الان کاملا مشخصه   

فلا فلو رو یه تفتی دادی پس  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان همکاران خداقوت همگی  امروز خییلی زحمت کشیدید  ان شاءالله وقت ظهور بعددیدن یار   ...

قربونت عزیزم،جا داره که از این تریبون اعلام کنم که🗣️🗣️🎺🎺🎤خیلی خیلی تشکر میکنم ازت دستت طلا..حالا فهمیدم چه زحمتی می‌کشی مام ریلکس خبرنداشتیم انقد سخت باشه،ممنونم بابت تک تک زحماتت عزیزدلم،انشاءالله اجرت با امام زمان«عج»باشه عزیزمممم💓

شاد و پیروز باشید 

ازطرف دست راستت🖐️🤰

(😂حس سخنرانی بهم دست داد😁)

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
نوش جونت عزیزم شیرازی بودنت الان کاملا مشخصه       فلا فلو رو یه تفتی دادی پس &nbs ...

😂😂😂😂😂

نه ازون فلافل منجمداست فقط ی تفت میخواد 😂😂😂

علایق منم مثل بقیه باکلاس نیست

ارزونه ساندویچ فلافل  😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون عزیز دلم لطف کردی

قربونت 😍😍❤❤❤

یلدا جان میشه عکسایی که میزاری شماره صفحه رو هم بگی و اینکه احادیث رو باید وارد دفتر کنیم

به روی چشم فدات شم از این به بعد صفجه رو میذارم  فعلا یه حدیث گذاشتم که صفحه ۲۲۶ هست❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
قربونت عزیزم،جا داره که از این تریبون اعلام کنم که🗣️🗣️🎺🎺🎤خیلی خیلی تشکر میکنم ازت دستت طلا..حال ...

ممنونمممم ازت عزیزدلممم😍😍

وظیفم بوده با عشق بوده 😍😍

الان پیشنهادمو میگم راحت شین همتون ازین تگ کردنای زیادی ک خسته و دلزده هم نشید 😀

خیییلییی ممنونم بابت دعات ❤❤❤دست راستم 😀

سلام به دوستان مهربون  یک سوال دارم که اگر ممکنه لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه البته از سپیدپ ...

شنیدم بالای ورودی خونه ذکر یا رقیب رو بذارین اهالی خونه از گناه در امان می‌مونن این اطلاع من بود اگر اشتباه میگم سادات خانوم تصحیح یا تکمیل کنن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ممنونمممم ازت عزیزدلممم😍😍 وظیفم بوده با عشق بوده 😍😍 الان پیشنهادمو میگم راحت شین همتون ازین تگ ...

بگو عزیزم،ولی چون بخاطر امام زمان هست دلزده نمیشم هرگز😍❤️❤️

قربونت گلی جون😘

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
شنیدم بالای ورودی خونه ذکر یا رقیب رو بذارین اهالی خونه از گناه در امان می‌مونن این اطلاع من بود اگر ...

سلام  رفیق خوبم 😍😍

عیب نداره عزیزم هرکس طبق اطلاعاتی ک داره جواب دوستمون رو داده 

راحت باش گلممم تواین تاپیک 😍😍

خونه خودته 😀

سلام  رفیق خوبم 😍😍 عیب نداره عزیزم هرکس طبق اطلاعاتی ک داره جواب دوستمون رو داده  ...

سلام خواهر 😍😍😘

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بگو عزیزم،ولی چون بخاطر امام زمان هست دلزده نمیشم هرگز😍❤️❤️ قربونت گلی جون😘

من میگم شاید مثلا درروز چندین بار بچه ها رو صدا میزنید ممکنه عاصی بشن یا نیان اصلا ببین 

کلا یکبار درروز همه رو صدا بزنیم

سلام خواهر 😍😍😘

خودت خوبی؟؟؟؟ نی نی چطوره؟؟ مامانت بهتر شد؟؟

😍😍😍❤❤❤🤗🤗🤗